Πριν από πολύ καιρό, οι πυραμίδες χρησιμοποιούσαν για να αποθηκεύουν ενέργεια απευθείας από το σύμπαν, ειδικά από τον ήλιο. Δεν ήταν μόνο ένα ενεργειακό κατάστημα/αποθήκη, αλλά και μια πηγή ελεύθερης ενέργειας για ανθρώπους και απόκοσμα όντα σε ένα μακρινό παρελθόν.

Οι κάψουλες που λείπουν στην κορυφή των Μεγάλων Πυραμίδων της Γκίζας απαιτούνται για εξαγωγή ή αποθήκευση ενέργειας (κοσμικής ενέργειας) από το σύμπαν.
(Επίσης, γνωστή ομάδα ελίτ πήρε τα καψόλιθα των πυραμίδων. )
Ο Νίκολα Τέσλα λέγεται ότι γνώριζε τα μυστικά των πυραμίδων και προσπάθησε να τα αναδημιουργήσει (με τον δικό του τρόπο). Έτσι έφτιαξε τον Πύργο Tesla για να δώσει δωρεάν ενέργεια (ηλεκτρική ενέργεια) στην ανθρωπότητα. Ο Πύργος Tesla σχεδιάστηκε για να μεταφέρει ηλεκτρική ενέργεια σε όλο τον κόσμο χωρίς να χρειάζεται ηλεκτρικά καλώδια. Η Tesla σκόπευε να δώσει ηλεκτρική ενέργεια, δωρεάν, στον κόσμο, μεταφέροντας αυτή την ενέργεια από μια σειρά πύργων της που χτίστηκαν σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι παρόμοιο με το πώς χρησιμοποιούμε το wifi internet σήμερα.
Το πηνίο Tesla εκπέμπει ενέργεια προς κάθε κατεύθυνση. Η Tesla δεν είχε τρόπο να εστιάσει σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, η ενέργεια που μεταδίδει είναι δωρεάν για όλους να την αναχαιτίσουν, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να χρεωθεί κανείς γι' αυτό. Δυστυχώς, οι άπληστες ελίτ δεν επέτρεψαν στην Tesla να τελειώσει το όνειρό της για ελεύθερη ενέργεια για όλους, επειδή δεν θα κέρδιζαν ποτέ ή θα επωφεληθούν από αυτήν Έτσι έκαψαν το εργαστήριο του, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων εφευρέσεων του. Έκλεψαν επίσης πολλές από τις εφευρέσεις του και δεν του έδωσαν τα εύσημα. Δεν συμπεριέλαβαν καν το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας μας, παρότι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εφευρέτες που περπάτησαν ποτέ στον πλανήτη.
Ενημερωτικά: Οι πυραμίδες στην Αίγυπτο είναι φτιαγμένες από χρυσό. Ένας από τους καλύτερους αγωγούς ηλεκτρισμού/ηλεκτρισμού. Τα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στις πυραμίδες ήταν κυρίως κατασκευασμένα από ασβεστόλιθο και γρανίτη. Κρύσταλλοι χαλαζία βρέθηκαν επίσης μέσα στον γρανίτη (Η ίδια η πυραμίδα είναι μια γιγαντιαία οργόνη. )
Ο βαθύτερος σκοπός των Πυραμίδων: Οργόνη και γεννήτρια ενέργειας Αστροπύλης
Μέσα σε μια πυραμίδα συσσωρεύεται και μεταμορφώνει την παγκόσμια ενέργεια που ονομάζεται "όργον". "Οι πυραμίδες στην κύρια μορφή τους πολώνουν το φυσικό κενό και στις δύο αντιφατικές ενέργειες, γι' αυτό μπορούν να λειτουργήσουν και ως πομπός ή ως δέκτης, είναι μια συσκευή δόνησης ικανή να λαμβάνει, να μετασχηματίζει, να εστιάζει, να κατευθύνει και να εκπέμπει ενέργεια. Στην αρχαία Αίγυπτο χρησιμοποιήθηκαν για να ενεργοποιήσουν και να ανεβάσουν τις δονήσεις ολόκληρης της κοινωνίας.
Οι αιγυπτιακές πυραμίδες κατασκευάστηκαν κυρίως από ασβεστόλιθο και κρύσταλλο χαλαζία. Τα άτομα κρυστάλλων δονούνται στην ίδια συχνότητα με τον πλανήτη Γη, για αυτόν τον συντονισμό ένα ηλεκτρικό πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο συμβαίνει μέσα στην εσωτερική μάζα της πυραμίδας. Όταν μια μορφή ασβεστόλιθου χρησιμοποιείται ως μονωτικό υλικό, η άλλη μορφή με μαγνήσιο χρησιμοποιείται ως αρνητικά φορτισμένη γούνα πυραμίδας. Συμπεριφέρεται σαν μεγάλος σπάγγος. Ο γρανίτης είναι ελαφρώς ραδιενεργός, που βοηθά στον ιονισμό του αέρα σε όλα τα περάσματα και τις σπηλιές. Οι Μεγάλες Πυραμίδες της Γκίζας έχουν επίσης πνευματική σύνδεση κυρίως με το αστρικό σύστημα του Ωρίωνα και του Σείριου.
Μία από τις λειτουργίες μιας πυραμίδας είναι μια αστροπύλη και μια πολυσύμπαντη δίνη. Η πυραμίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πύλη που επιτρέπει στους ανθρώπους να επανασυνδεθούν με ένα πεδίο συνείδησης της μονάδας πηγής. Η ενέργεια μιας πυραμίδας αντιδρά και στις σκέψεις και τις προθέσεις του χειριστή. Λειτουργεί σαν ένας τεράστιος ενισχυτής όταν ο χειριστής θέλει να εκδηλώσει μια συγκεκριμένη πραγματικότητα αμέσως είτε πρόκειται για θεραπεία, υπερδιάστατη επικοινωνία ή αστρικά ταξίδια.
Οι πυραμίδες στην Αίγυπτο δεν ήταν πραγματικά μνημεία για να στεγάσουν τον τάφο των Φαραώ... Αυτό μας λένε στα βιβλία της ιστορίας μας.
Η ιστορία είναι ένα ψέμα.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ