. Οι πυραμίδες

 1. Οι πυραμίδες δεν είναι τάφοι, καμία μούμια δεν έχει βρεθεί ποτέ μέσα στην πυραμίδα. Όλες οι μούμιες βρέθηκαν στην κοιλάδα των βασιλιάδων.

2. Πώς στο καλό κόβεις 20 τόνους γρανίτη με ακραία ακρίβεια και τα σηκώνεις το ένα πάνω στο άλλο, στην "κάμαρα του βασιλιά", με ΞΥΛΙΝΕΣ ΡΑΜΠΕΣ!!
3. Ας πούμε ότι χρησιμοποιήθηκαν ξύλινες ράμπες· πρέπει να κόψετε ένα ολόκληρο δάσος για να διαθέσετε ξύλα για να μετακινήσετε 2,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ τετράγωνα τεράστιων λίθων. Πού στο διάολο είναι οι αποδείξεις για αυτό το ξύλο;
4. Δεν υπάρχει ούτε ένα ιερογλυφικό κείμενο που να λέει ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έχτισαν τις πυραμίδες.
5. Πόσους "σκλάβους" ή εργάτες χρειάζεσαι για να λατομίσεις, να κόψεις και να σηκώσεις 2,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πέτρες; Πού στο διάολο βρίσκεις ανθρώπους που μπορούν να κόψουν λέιζερ και να σηκώσουν τεράστιους τόνους γρανίτη;
6. Πώς τοποθετείς ολόκληρη την πυραμίδα να αντιμετωπίζει τον πραγματικό βορρά, πριν 4000 χρόνια όταν οι χτίστες "δεν ήξεραν για τον ΤΡΟΧΟ" ; (Αυτή είναι η προκατάληψη των mainstream αιγυπτιολόγων).
7. Η κορυφή της πυραμίδας είναι ένα τέταρτο της ίντσας έξω από το κέντρο (βάση της πυραμίδας), αφού τοποθετηθούν 2,3 εκατομμύρια πέτρες. Όταν διαιρείς αυτό το μικροσκοπικό περιθώριο λάθους με 2,3 εκατομμύρια πέτρες, η ακρίβεια στην οποία τοποθετήθηκαν οι πέτρες είναι απαράμιλλη και δεν έχει γίνει ποτέ από σύγχρονους αρχιτέκτονες με όλη τη σύγχρονη τεχνολογία.
8. Τι γίνεται με όλες τις κατασκευές μεγαλιθικών σε όλο τον κόσμο; Γιατί έχτιζαν την ίδια γεωμετρία με σχεδόν τις ίδιες τεχνικές; Τι γίνεται με τις πυραμίδες της Ιαπωνίας, που βρέθηκαν κάτω από το νερό !?
Συμπέρασμα: Το 90% της ανθρώπινης ιστορίας θάφτηκε από τον χρόνο, το άλλο 10% το γράφουν οι νικητές.
ΟΧΙ δεν είναι εξωγήινοι.
Απλά Προηγμένη Αρχαία Ανθρώπινη Τεχνολογία.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ