ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ

 Υπάρχουν αναφορές για τον μυστικό τάφο του Μίνωα στην Κρήτη Ένα όχι απλά ένα τάφο ενός σημαντικού βασιλιά αλλά ένα τάφο καλά κρυμμένο μέσα σε ένα βουνό με μυστικά υπερτεχνολογίας και όχι μόνο….

Λέγετε λοιπόν σύμφωνα με μαρτυρίες ότι κάτω από αυτά τα έγκατα της γης κρύβεται ένας λαβυρινθώδης κόσμος. Κάπου στο κέντρο του είναι ο μεγάλος τάφος του μυθικού "κοσμοκράτορα Μίνωα". Πλάι του υπάρχουν ταριχευμένοι και άλλοι βασιλείς εκείνης της περιόδου κατ' αντιστοιχία των φαραωνικών πυραμίδων της Αιγύπτου. Στην είσοδο βρίσκεται μια τεράστια κληματαριά. Φτιαγμένη από χρυσάφι. Με χρυσό είναι επίσης φτιαγμένα τα τσαμπιά των σταφυλιών που κρέμονται απ' αυτήν. Γύρω-γύρω έχουν φιλοτεχνηθεί χρυσά πουλιά με πάμπολλα διαμάντια. Στα σπλάχνα της ίδιας αυτής γης, βρίσκονται θαμμένα τα μεγαλύτερα μυστικά της ανθρωπότητας. Δείγματα ενός ανώτερου πολιτισμού που προϋπήρχε στα βάθη των αιώνων. Οι επιγραφές σε είδη γραμμικών γραφών είναι πολλές. Το ίδιο και οι αναπαραστάσεις. Γίνεται μάλιστα λόγος και για ύπαρξη διαστημοπλοίων της εποχής. Όποιος καταφέρει να ερμηνεύσει τις γραφές θα γίνει κτήτορας επτασφράγιστων μυστικών, που ξεκινούν από την "απόλυτη πολεμική μηχανή" και τις δυνατότητες των εγκεφαλικών λειτουργιών και φτάνουν μέχρι το ελιξίριο της ζωής και τον "διαπλανητικό πολιτισμό"!
Ο Ανδρογεύς ή Ανδρόγεως (ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ) ήταν γιος του Μίνωα, στρατηγός του και πρωταθλητής στη δισκοβολία ( ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΣΚΟΙ.
Νίκησε τους Αθηναίους στα Παναθήναια και αυτοί από ζήλεια τον δολοφόνησαν. Τότε ο Μίνωας εκστράτευσε στην Αθήνα, κέρδισε τους Αθηναίους και πήρε το πτώμα του γιου του. Σαν αντίποινα, επέβαλλε στους Αθηναίους να στέλνουν 7 νέους και 7 νέες στο λαβύρινθο για να παίζει ο Μινώταυρος. Σύμφωνα μα τις φήμες, ο Ανδρόγεως είναι αυτός που βρίσκεται θαμμένος στην περιοχή. Καταλαβαίνετε ότι αν ισχύει αυτό, ανεξάρτητα από ιπτάμενους δίσκους, αρχαία τεχνολογία κ.λπ., μιλάμε για ευρήματα αντίστοιχα, ίσως και ανώτερα, από τη μούμια του Τουταγχαμών!
Μέσα στη σπηλιά που οδηγεί στον τάφο υπάρχουν παγίδες ανάλογες με αυτές που έχουμε δει στον Ιντιάνα Τζόουνς.
Στην είσοδο του τάφου, στο βάθος της σπηλιάς, βρίσκεται μια πόρτα που ανοίγει με ένα πόμολο σε σχήμα τροχού. Κανείς, όμως, δεν ξέρει με ποιά κίνηση ανοίγει και αν γίνει λάθος κίνηση, ο επίδοξος τυμβωρύχος σκοτώνεται ακαριαία.
Μέσα στον τάφο, αν ανοιχτεί η πόρτα, αυτός που θα την ανοίξει θα βρεθεί μπροστά σε ένα ολόχρυσο άγαλμα του Ανδρόγεω σε όλη του τη ρώμη, κρατώντας στο ένα του χέρι ένα δίσκο και στο άλλο του χέρι ένα σκήπτρο.
Μαζί με τον Ανδρογέα έχουν ταφεί, κατά τα αρχαία αιγυπτιακά πρότυπα (μήπως Μινωϊκά;), όλοι του οι αυλικοί, οι υπηρέτες και οι σκλάβοι.
Μέσα στον τάφο και σε κρύπτες στην περιοχή υπάρχουν δείγματα αρχαίας υπερτεχνολογίας : ιπτάμενοι δίσκοι που μάλιστα μπορούν να γίνουν αόρατοι με μία "καμπύλωση" της πορείας των φωτονίων που πέφτουν πάνω τους και μπορούν να κινηθούν γρηγορότερα από το φως (η φήμη πριν από 20 χρόνια ακόμα τα ονόμαζε "ταχύονες",μάλιστα από έναν άνθρωπο εντελώς αγράμματο, ο οποίος είναι αδύνατο να γνωρίζει τις τελευταίες εξελίξεις της φυσικής), ελιξίρια, πυρηνικά και ενεργειακά υπερόπλα, συσκευές επικοινωνίας με εξωγήινους ή εσωγήινους πολιτισμούς .
Μέσα σε αυτήν την ιστορία που φαίνετε απίστευτη εμπλέκετε και το Πανεπιστήμιο Κρήτης . Το οποίο δημιουργήθηκε και χρηματοδοτήθηκε (και χρηματοδοτείται) από τη Διεθνή Τράπεζα, δηλαδή από ναν από τούς πολιτικοοικονομικούς με αντάλλαγμα να μην αποκαλύψει ποτέ Ελλάδα τί όταν εκείνα τα «αρχαιολογικά ευρήματα», τα οποία το 1970 και το 1983 «αμερικανική αρχαιολογική αποστολή» αφαίρεσε από σπήλαια του Τσούτσουρου, στα Ἀστερούσια Όρη της Κρήτης. Επιπλέον, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, μέσω των μεγάλων Ελλήνων επιστημόνων του, δεν ετοιμάζεται μόνο ένα σημαντικότατο τμήμα του προγράμματος Κλωνοποιήσεως, του οποίου ο αντικειμενικός στόχος αποβλέπει στην αλλοίωση και παραποίηση του εδικού γενετικό κώδικα τον Ελλήνων, στον αφανισμό της Eλ-ληνικης φυλής και στη συνέχεια της Άριας (Αιγαιοκρητικης).
Ο Nταίνικεν ήταν επίσης ενημερωμένος πολύ καλά για όλα αυτά, και δεν είναι τυχαίο το περιβόητο ταξίδι του στην Κρήτη και ειδικά στον Τσούτσουρο. Εκεί κρύβονται μεγάλα μυστικά της φυλής
ΑΛΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
Αναφέρθηκε από τον 90χρονο γέρο ότι υπάρχουν αίθουσες κλειστές που φυλάσσονται από μπρούτζινα σκυλιά (κύνες). Δίπλα υπήρχαν επιγραφές που έλεγαν ότι αν κάποιος πλησιάσει πολύ θα πεθάνει από τα μάτια των σκυλιών. Ανέφερε ότι υπάρχει αναφορά του Ομήρου στην Ιλιάδα για το γεγονός αυτό στον στίχο 260 (ραψωδία δεν θυμάμαι). Αναφέρει ο Όμηρος για κύνες-φύλακες που καίνε με τα μάτια τους ανθρώπους-εισβολείς
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ
Έχουν διαρρεύσει από Ελληνα αξιόπιστου επιστήμονα της ΝΑΣΑ τα έξης εντυπωσιακά :
Όλα ξεκίνησαν από το Roswell όταν κατατρίφθηκε ένας ιπτάμενος δίσκος που πετούσε χαμηλά από τους αμερικάνους κατά τα λεγόμενα του. Ο στρατός όταν κατάλαβε ότι δεν ήταν κάτι γήινο ούτε κάτι από την Ρωσία κάλεσαν τους καλύτερους επιστήμονες τους για να μελετήσουν το ΑΤΙΑ και τους επιβάτες τους ξεκινώντας έτσι η συγκάλυψη. Εκεί που φοβόταν τους Ρώσους η Αμερική ανακάλυψε ότι υπάρχει ένας άλλος πιθανός πολύ πιο μεγάλος κίνδυνος. Αποφασίστηκε να κρατηθεί μυστικό από τους Ρώσους και άρχισε ένα μυστικό πρόγραμμα για να ερευνήσει πιθανής επίθεσης από εξωγήινους και δυνατότητας άμυνας από αυτούς.
Άρχισε η μελέτη του σκάφους για την κατανόηση της τεχνολογίας του και το πώς αυτό δεν ανιχνευόταν από τα ραντάρ ( έτσι ανακαλύφθηκε αργότερα η τεχνολογία stelth στα αεροσκάφη ).
Η αλήθεια είναι ότι το σκάφος ήταν σχεδόν το μισό κατεστραμμένο με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να καταλάβουν την τεχνολογία του.
Ώσπου Έλληνες αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ευρήματα στον Τσούτσουρο. Ανακάλυψαν 3 δίσκους σε σπηλιά βρισκόμενοι εκεί από την αρχαιότητα Ήταν ομολογούμενος η ανακάλυψη όλων των εποχών. Οι αρχαιολόγοι καταλαβαίνοντας τη μεγάλη αξία των ευρημάτων ειδοποίησαν το στρατό. Υπεύθυνοι την εποχή εκείνη ήταν οι στρατηγοί της Χούντας. Ο στρατός άρχισε τις μελέτες πάνω στα ευρήματα αλλά λόγο ότι τεχνολογικά η Ελλάδα ήταν πίσω ζητήθηκε βοήθεια από την Αμερική.
Είναι αλήθεια ότι ο δίσκος του Roswell είχε Ελληνική επιγραφή όπως και στους δίσκους του Τσούτσουρου που ήταν 4000 – 5000 χρόνια πιο παλιοί
Σαν απόδειξη όλων αυτών υπάρχει στα χέρια κάποιων το έγγραφο στο οποίο φαίνετε ότι δόθηκαν οι δίσκοι των ΕΛ από την Χούντα στην Αμερική.
….










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ