Η σύγχρονη μαγιά

 Γεγονός είναι ότι αν τρώμε ψωμί με μαγιά, τότε η μαγιά, μπαίνοντας στο αίμα μας, αρχίζουν να αναπαράγονται, καταναλώνουν τις βιταμίνες, τα μικροστοιχεία, τις πρωτεΐνες μας.

Και παράλληλα, διαχωρίζουν τα προϊόντα της ζωτικής τους δραστηριότητας - τοξίνες, δηλαδή παράσιτα ζυμομύκητων στον οργανισμό μας. Και θεωρώ το σύγχρονο ψωμί μια από τις πιο τρομερές εφευρέσεις της ανθρωπότητας.
Η σύγχρονη μαγιά μπαίνει σε κάψουλες γλουτένης κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Και στα έντερα απελευθερώνουν αυτές τις κάψουλες και βλάπτουν τη βλέννα, διαταράσσοντας τη φυσιολογική μικροχλωρίδα του εντέρου. Επιπλέον, παράσιτα όχι μόνο στα έντερα, αλλά ζουν στο πλάσμα αίματος και αναπαράγονται ελεύθερα (κυρίως μέσω της εφηβείας). Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαφορετικούς τύπους μέθης, μυκητιασικές ασθένειες, εξασθενημένη ανοσία, που μπορεί να οδηγήσει σε πολλές χρόνιες ασθένειες και διαδικασίες όγκων.
Και αν σταματήσουμε να τρώμε σύγχρονο ψωμί με μαγιά, τότε μόνο 5 χρόνια μετά δεν θα βρούμε κύτταρα μαγιάς στο πλάσμα του αίματος.
Μέχρι τη δεκαετία του 1940, χρησιμοποιήθηκε εντελώς διαφορετικός τύπος μαγιάς. Τους έλεγαν και "ελύκισκο".
Αυτές οι ζύμες δεν αντιστέκονται στην ανθρώπινη συμβιωτική μικροχλωρίδα (τ. είναι. μην σκοτώνετε τα χρήσιμα βακτήρια που ζουν στο παχύ έντερο), αλλά η ζύμη ταιριάζει για μια μέρα περίπου, που δεν ταιριάζει στους αρτοποιούς.
Για την εντατικοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας, άρχισαν να χρησιμοποιούν μαγιά εντελώς διαφορετικού είδους, οι οποίες επίσημα (και αυτό είναι ανοιχτή ενημέρωση) θεωρούνται «υπό όρους παθογόνοι μικροοργανισμοί», π.χ. όσοι προκαλούν ασθένεια υπό συγκεκριμένες συνθήκες, αυτό λέγεται τώρα "θερμοφιλική μαγιά". Σε τέτοια μαγιά ζυμώνει η ζύμη περίπου μια ώρα.
Θερμοφιλική μαγιά που χρησιμοποιούνται τώρα στο ψήσιμο του ψωμιού είναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΜΒΙΩΤΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΦΛΩΡΑ.
Αυτό σημαίνει ότι τα μυστικά αυτών των μαγιάς σκοτώνουν εκείνα τα μικρόβια στο παχύ έντερο που κανονικά χρειάζονται να παράγουν βιταμίνες, αναντικατάστατα αμινοξέα, χρήσιμες βιολογικά δραστικές ουσίες και πολλά άλλα που χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για πλήρη λειτουργία, δηλαδή ΥΓΕΙΑ.
«Εκτός από το γεγονός ότι αυτό το «ψωμί» είναι υδατάνθρακας με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη (75) και απελευθερώνει ινσουλίνη γρήγορα και γρήγορα επειδή αυξάνεται το σάκχαρο στο αίμα, και με την πάροδο του χρόνου αναπτύσσεται σε αντίσταση στην ινσουλίνη, διαβήτη τύπου 2, καρδιαγγειακές νόσους, καρκινικές ασθένειες (τα καρκινικά κύτταρα τρώνε μόνο ζάχαρη) και εγκέφαλο. εκφυλιστικές ασθένειες.
Μας παχαίνει και μας αρρωσταίνει και ταυτόχρονα, ειδικά αυτού του είδους οι υδατάνθρακες είναι άκρως εθιστικοί και προκαλούν επιθυμία για συνεχή και αυξημένη κατανάλωσή τους. "
Π. Στανισλάβσκι







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ