Η ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

 ο ηλιακό μας σύστημα είναι αποκλεισμένο για προδότες και ερπετά. Την ευθύνη την έχει ο Αλέξανδρος Ζεύς με την αστροπολιτεία του ο οποίος δεν επιτρέπει να εξέλθει και να εισέλθει οτιδήποτε, από οντότητες έως ενέργειες.

Έτσι από το 2006, οι τέως κυρίαρχοι του πλανήτη, έχουν περιέλθει σε ενεργειακή φτώχεια αλλά και σε έλλειψη πόρων τους οποίους δεν παρέχει η Γη μας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να έχουν την επιθυμητή, γι’ αυτούς, ποιότητα ούτε στις ενέργειες ούτε και στα υλικά που χρησιμοποιούσαν για την τεχνολογία που εφάρμοζαν πάνω μας.
Υπάρχουν απομακρυσμένα νησάκια, κυρίως στην Ινδονησία, στην Ωκεανία και στους πόλους, τα οποία φιλοξενούν τέτοια κέντρα, υψηλής τεχνολογίας τα οποία καταφέρνουν να επηρεάζουν το νου, το φυσικό σώμα, τα ζωτικά όργανα με διάφορους τρόπους. Δυστυχώς είναι χιλιάδες και είναι χρονοβόρο και αδύνατον να καταστραφούν όλα, αμέσως. Προς στιγμήν αυτό, μόνο, γίνεται στον πλανήτη μας σε αντίθεση με τον υπόλοιπο γαλαξία που μαίνονται οι μάχες, μεταξύ των ειδών, με στόχο την μεγάλη συρρίκνωση ή την εξαφάνιση του αντίπαλου είδους, σε περιοχές των συμπάντων που υπάρχουν ανθρώπινες οντότητες. Υπεύθυνος αστερισμός για ολόκληρη την επιχείρηση είναι η Λύρα και οι αστερισμοί που συνεργάζονται, κάτω απ’ την καθοδήγηση της υπερδιαστατικής ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉΣ οντότητας την οποία, εμείς, καλούμε «ΑΠΌΛΛΩΝ». Άμεση βοήθεια παρέχουν οι Πλειάδιοι οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι να επιτηρούν την επιφάνεια της Γης.
Η νέα τάξη πραγμάτων και οι οπαδοί της, είτε συνειδητοποιημένοι είτε όχι, ακόμη και παραπλανημένοι, έχουν ήδη χάσει το παιγνίδι και το μόνο που τους έχει μείνει για να ετεροχρονίσουν την εκτέλεση του σχεδίου είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος στον πλανήτη.
Το έχουν επιδιώξει αρκετές φορές αλλά οι Πλειάδιοι τον έχουν αποσοβήσει, μάλιστα μία φορά την τελευταία στιγμή, όταν οι πύραυλοι ήταν, ήδη, στον αέρα με στόχο Η.Π.Α. και Ρωσσία... Φυσικά, δεν είχαν εκτοξευτεί από αυτές τις χώρες….
Τα κέντρα επηρεασμού των ανθρώπινων ακτύων, είπαμε ότι είναι πάρα πολλά και διάσπαρτα στον πλανήτη σε σημεία απομακρυσμένα και απομονωμένα. Κυρίως μικρά νησιά στην μέση του πουθενά… Μερικά απ’ αυτά, μάλιστα, εντελώς ειρωνικά και αναιδέστατα, είχαν ονόματα δηλωτικά, σαν να μας έλεγαν, μέσα στην μούρη μας, σε τι επιδίδονταν, θεωρώντας την άγνοιά μας δεδομένη και διαχρονική. Βέβαια, μέχρι πρότινος, δεν είχαν και άδικο αλλά λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο…
Τώρα με την πληροφόρηση που έχουμε, με την αφύπνιση και την ενεργοποίηση των ανθρώπινων ακτύων η οποία, ποσοτικά και ποιοτικά, καλπάζει, η ειρωνεία και η σιγουριά τους έχει μετατραπεί σε στοχοποίησή τους.
Απλά τα ονόματα, κυρίως, νησιών, όπως disappointment (απογοήτευση) , danger (κίνδυνος), three brothers (τρία αδέλφια), direction (κατεύθυνση), home (σπίτι, πατρίδα, με την έννοια του κεντρικού), deception (εξαπάτηση) και άλλα, αν μη τι άλλο, δεν είναι ονόματα που αρμόζουν σε νησιά….
το αποτέλεσμα γι’ αυτούς, ήταν η εύκολη εύρεση και καταστροφή αυτών των κέντρων που υπήρχαν εκεί, και είχαν σκοπό τον έλεγχο του νου, την δημιουργία παθολογικών ασθενειών, την σύγχυση και κατεύθυνση των σκέψεων ακόμη και κατακεραύνωση ακτύων…
Από 2014 είχαμε πληροφορία ότι θα χτυπούσαν τις δυνατές σχέσεις, οποιασδήποτε μορφής, μεταξύ των ανθρώπινων ακτύων και θα δημιουργούσαν διενέξεις, για ασήμαντους λόγους, με σκοπό την απομάκρυνση συγκεκριμένων ακτύων προκειμένου να μην υπάρχει επαφή και ανταλλαγή απόψεων, επικίνδυνων γι’ αυτούς.
Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε τέτοια περιστατικά που βεβαιώνουν του λόγου το αληθές.
Επίσης δυσχέραναν τις ζωντανές επαφές, με την οικονομική εξαθλίωση που πέτυχαν, έτσι ώστε να μην μπορούμε να μετακινηθούμε για να έρθουμε σε επαφή με φίλους που βρίσκονται σε κάποια απόσταση.
Παράλληλα η φτωχοποίηση δημιουργεί , με τα προβλήματα καθημερινής επιβίωσης που την συνοδεύουν, αποπροσανατολισμό και παράγει συναισθήματα χαμηλών δονήσεων, απελπισία, θυμό, ανασφάλεια, που είναι τροφή γι’ αυτούς.
Αν υπολογίσουμε και την υπερπροσπάθεια η οποία καταβάλλεται για την αντιμετώπιση και κάλυψη των βασικών αναγκών, δεν μένει ούτε χρόνος ούτε διάθεση για οτιδήποτε άλλο. Πόσο μάλλον για φιλοσοφικές σκέψεις και ανταλλαγή απόψεων…
Η εντολή είναι να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, με όποιο κόστος, χωρίς εγωκεντρισμό, να αποκαταστήσουμε την ζημιά που μας έκαναν με τον έλεγχο της σκέψης κι αυτό μπορεί να γίνει, μόνο, αν κατανοήσουμε πόσο μικρά είναι αυτά, συγκρίνοντάς τα με το μέγεθος αυτών που συμβαίνουν και την σημασία που έχουν για το μέλλον της ανθρωπότητας.
Να κατανοήσουμε ότι όλοι εμείς, που ανήκουμε στην υγιή ανθρωπότητα, έχουμε ρόλο σ αυτό που συμβαίνει και, αναλόγως των πράξεων και των σκέψεών μας, διευκολύνουμε ή δυσχεραίνουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, όσο αυτό κι αν ακούγεται υπερβολικό.
Επανειλημμένα έχουν γίνει απόπειρες δραπέτευσης, κυρίως σημαντικών υψηλόβαθμων ερπετών, άλλες σοβαρές και άλλες λιγότερο σημαντικές, προκειμένου να σπάσουν τον κλοιό του αποκλεισμού τους, πλην όμως έπεσαν στους φύλακες του Αλέξανδρου και επέστρεψαν στο κλουβί τους, την Γαία!!
Ναι, γι’ αυτούς ο πλανήτης μας είναι κλουβί….
Σε μερικές απόπειρες είχαν πολλές αποθαρρυντικές απώλειες, κυρίως υλικές.
Στο μεταξύ το, υπό πλήρη εξέλιξη, σχέδιο το οποίο αφορά στο ηλιακό μας σύστημα και την επαναφορά του, μαζί με τον δικό μας πλανήτη, στην ενεργειακή αποκατάσταση, προχωρεί αταλάντευτα και από κάθε κατεύθυνση.
Ήδη, έχουν ενεργοποιηθεί κρύσταλλοι που φορτίζονται, ενεργειακά και μεταφέρουν αυτήν την ενέργεια σε σημεία που υπάρχει λόγος να φορτιστούν.
Μπορώ να πω, μόνο, πάνω σ’ αυτό ότι αυτό γίνεται για να προετοιμαστεί η Γαία, ως ζωντανός οργανισμός, έτσι ώστε να δεχθεί αυτήν την τεράστια αλλαγή που επίκειται, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για την ίδια αλλά και για τις ανθρώπινες ακτύες που φιλοξενεί…
Αυτοί οι κρύσταλλοι βρίσκονται σε πέντε σημεία στα γεωγραφικά όρια της Ελλάδας και σε άλλα σημεία του πλανήτη.
Είναι οι κεντρικοί κρύσταλλοι που διανέμουν την ενέργεια σε άλλους, δευτερεύοντες σε θέσεις που καλύπτεται ολόκληρος ο πλανήτης, ενεργειακά.
Αυτή η διαδικασία θα εντατικοποιείται με την πάροδο του χρόνου έτσι ώστε να είναι στο ιδανικό επίπεδο, όταν πρέπει…
Στο ηλιακό μας σύστημα βρίσκονται εκατοντάδες εκατομμύρια υπερστρατιώτες σε αναμονή για την επέμβαση στη Γη.
Αυτοί είναι και ολοκληρωμένες οντότητες της πέμπτης υπαρξιακής διάστασης, ως επικεφαλής και εξελιγμένες ακτύες των οποίων τα πεδία ενσαρκώσεως έχουν περάσει το στάδιο που περνάει, τώρα, το δικό μας.
Κατοικοεδρεύουν σε κατοικημένους δορυφόρους την πλανητών «Δίας» και «Κρόνος».
Φυσικά, τα όπλα που έχουν στην διάθεσή τους, δεν μπορούμε ούτε να τα φανταστούμε, αλλά ο εχθρός τα γνωρίζει και αυτό διογκώνει την απελπισία του…
Οι αποθήκες του «πλανήτη» Ουρανού είναι γεμάτες με ό,τι θα μας χρειαστεί για την τελική επέμβαση αποκατάστασης.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ