ΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

 Ο ανθρώπινος εγκέφαλος χωρίζεται σε δύο ημσφαίρια στο αριστερό και το δεξί.

Το αριστερό ημισφαίριο αναλύει δεδομένα, χρησιμοποιεί τη λογική στην επεξεργασία πληροφοριών, έχει συνείδηση του χρόνου: (παρελθόν, παρόν και μέλλον), οργανώνει τα γεγονότα και τις δράσεις με μια αλληλουχία, ταξινομεί τις πληροφορίες, ασχολείται με γεγονότα και αντικείμενα με συστηματικό τρόπο, ανάγει το όλο σε μέρη, συνθέτει τα μέρη σε όλο και χρησιμοποιεί μαθηματικούς υπολογισμούς, γεγονότα και τη γλώσσα για νοηματική επικοινωνία.
Το αριστερό ημισφαίριο μας συνδέει με τον υλικό κόσμο, επεξεργάζεται αυτά που συμβαίνουν στον υλικό κόσμο και αποδέχεται αυτά που θεωρεί ως λογικά.
Το δεξί ημισφαίριο είναι υπεύθυνο για τη δημιουργική σκέψη, τη σκέψη που «ερευνά, έχει περιέργεια, παίζει, αισθάνεται, φαντάζεται και αποκλίνει» .
Η σκέψη αυτή που ονομάζεται και «αποκλίνουσα» και βασίζεται στη φαντασία, οδηγεί στη δημιουργία νέων ιδεών, θεωριών, μεθόδων, προϊόντων και στην επίλυση προβλημάτων με πρωτότυπους τρόπους και πολλαπλές λύσεις.
Το δεξί ημισφαίριο είναι αυτό που μας συνδέει με την άπειρη συνείδηση.
Το αριστερό ημισφαίριο βομβαρδίζεται απο αμέτρητες πληροφορίες, δέχεται αυτά που θεωρεί ως λογικά και τα μεταβιβάζει στο δεξί ημισφαίριο.
Λειτουργεί ως φρουρός. Αφήνει να περάσουν στο δεξί ημισφαίριο μόνα αυτά που δεχτήκαμε ως λογικά.
Το δεξί ημισφαίριο είναι το δημιουργικό εργαστήρι που υλοποιεί τα όνειρα, τους πόθους και τις επιθυμίες μας.
Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί τι αιτήματα στέλνουμε για πραγματοποίηση από το αριστερό στο δεξί ημισφαίριο.
Για να μπορέσουν αυτά τα αιτήματα να γίνουν πράξη πρέπει να πληρούνται κάποιες προυποθέσεις.
Το αίτημα πρέπει να είναι ξεκάθαρο και συγκεκριμένο, να μην είναι παραπάνω από ένα τη κάθε φορά, να δημιουργείται μετά από χρήση της λογικής του ατόμου και όχι από καθυποβολή και να πηγάζει από το γνώθι σ αυτόν.
Όταν δημιουργείται το αίτημα, αυτό μετατρέπεται σε ενέργεια.
Για να μπορέσει το αίτημα να σταλθεί στην άπειρη συνείδηση για πραγματοποίηση πρέπει να μην είναι είναι επιθυμία της στιγμής, αλλά να εκφράζει ένα πανίσχυρο θέλω.
Έτσι, μέσω της ακλόνητης πίστης , της υπομονής και της επιμονής αυτό το αίτημα φθάνει στο Δημιουργό.
Η φυσική κατάσταση που πρέπει να είμαστε για να μπορέσουμε να στείλουμε το αίτημα, είναι να είμαστε απόλυτα προσανατολισμένοι, συγκεντρωμένοι, χαλαροί, μόνοι, σε φυσικό περιβάλλον και να επικρατεί απόλυτη ησυχία στο χώρο στον οποίο βρισκόμαστε.
Έτσι, βρισκόμενοι σε χαμηλή δόνηση, ερχόμαστε στο επίπεδο ΑΛΦΑ, ανοίγει η πύλη των θαυμάτων και στέλνουμε το αίτημα.
Με αυτές τις προυποθέσεις θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την πιο σπουδαία φράση του Ευαγγελίου που είναι ''ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ'' και να πετυχαίνουμε ολοένα και μεγαλύτερα επιτεύγματα όσο ανεβαίνει η συνειδητότητα μας.
Αυτά τα ξέρουν οι εξουσιαστές μας.
Έχουν αποκρύψει την αλήθεια, τη χρησιμοποιούν μόνο για δικό τους όφελος και προσπαθούν με όλες τις δυνάμεις τους να αποσυντονίσουν και να μπλοκάρουν αυτή την τεράστια μας δύναμη.
Ελέγχουν την ερμηνεία του περιβάλλοντος το τι θεωρείται από τους ανθρώπους λογικό και τι όχι.
Από μικρή ηλικία, μέσω της εκπαίδευσης, των συγγραμάτων, των διαφόρων ''ειδικών'' και των μέσων μαζικής ενημέρωσης βομβαρδίζουν με ψευδείς άχρηστες πληροφορίες τον άνθρωπινο εγκέφαλο.
Μας λένε πράγματα που δεν ισχύουν και μετατρέπουν το παράλογο σε λογικό.
Εμείς τα αποδεχόμαστε άκριτα ως λογικά και έτσι ο φρουρός το αριστερό ημισφαίριο αφήνει να περάσουν στο δεξί ημισφαίριο οι άχρηστες παράλογες πληροφορίες.
Με αυτόν τον τρόπο, απενεργοποιείται το δημιουργικό κομμάτι του εγκεφάλου, ακρωτηριάζεται η πνευματικότητα και η συνειδητότητα μας παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Μας ρουφούν τη ψυχική ενέργεια μέσω της παραγωγής στρες, φόβου και αρνητικών συναισθημάτων.
Έτσι κλείνουν τον διακόπτη που μας συνδέει με την άπειρη συνείδηση, κλείνει η πύλη των θαυμάτων και παραμένουμε φυλακισμένοι.
Το σπάσιμο των δεσμών και η ενεργοποίηση αυτής της δύναμης έρχεται με την αφύπνιση.
Πετάξτε από τον εγκέφαλο σας όλες τις άχρηστες ψευδείς πληροφορίες που σας έβαλαν οι εξουσιαστές.
Αρχίστε μόνοι σας να ερευνάτε τι ισχύει και τι όχι.
Ξεκινήστε να χρησιμοποιείται τη δική σας λογική για να ερμηνεύετε το περιβάλλον και την ύλη.
Θα αφυπνισθείτε και μέσω της ανόδου της πνευματικότητας και της πίστης σας, θα μπορείτε να γίνετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ