ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΓΗ ΜΑΣ ΜΕ 2 ΗΛΙΟΥΣ

 Υπάρχει περίπτωση να είχαμε στην Γη δύο ήλιους σε μια πολύ μακρινή εποχή, πριν απο την Τιτανομαχία ;; Και τι είδους τροχιά θα μπορούσε να έχει αυτός ο δεύτερος ήλιος, και διάρκεια σε μέρες η τροχιά του γύρω από τον εαυτό του και την Γη;; Θα υπήρχαν μήνες που δεν θα υπήρχε σκοτάδι καθόλου πάνω σε όλα τα μέρη του πλανήτη, και πως αυτό θα επιδρούσε βιολογικά στον γονότυπο και φαινότυπο των ανθρώπων;;


Θα ήταν όπως ο πλανήτης του Luke Skywalker's από την ταινία "Star Wars" που περιστρεφόταν γύρω από δύο ήλιους;; Σίγουρα η μορφή ζωής πάνω στον πλανήτη θα ήταν διαφορετική, για να μπορεί να επιβιώσει , θα έπρεπε να ήταν πιο εξελιγμένη, πιο προηγμένη από αυτή που υπάρχει τώρα πάνω στον πλανήτη, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είμαστε το 5 και χειρότερο βιολογικά γένος σύμφωνα με τον Ησίοδο. Πριν από εμάς υπήρξαν άλλα, πολύ καλύτερα...και το καλύτερο όλων το ΧΡΥΣΟ ΓΕΝΟΣ. Μήπως ονομάστηκε Χρυσό Γένος...λόγο του ότι οι δύο ήλιοι προϋπήρχαν πριν την έλευση της Σελήνης , μιας και η Σελήνη διαμορφώνει συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου, κι όταν φύγει, θα διαμορφωθεί άλλος. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την ύπαρξη δύο ήλιων.Όλα θα ήταν διαφορετικά πάνω μας...από το αίμα μας, το δέρμα μας...τις ικανότητες μας, διότι είναι γνωστό ότι η ηλιακή ακτινοβολία επηρεάζει όλο το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου...πολύ δε περισσότερο τις εγγραφές των εγκεφαλικών του κυττάρων.!!

Η φύση θα ήταν πιο ακμάζουσα και πιο οργιώδης....τα μεγέθη ακόμα μεγαλύτερα,οι εποχές σίγουρα δεν θα ήταν 4....και η ενέργεια θα ήταν πολύ περισσότερη.Σίγουρα ο ένας από τους δύο θα ήταν σε πιο μακρινή απόσταση από εμάς από τον άλλο...αυτός ο δεύτερος ήλιος είχε διάρκεια έτους 1260 ημέρες, αν και "Θνήσκων Ήλιος", και ήταν σε τροχιά γύρω από τον δικό μας Ήλιο.
"Θνήσκων Ήλιος" διότι κάποιοι τον κατέστρεψαν, και η ιστορία αυτή είναι τρομακτική όσον αφορά τους πρωτεργάτες αυτής της καταστροφής. Την βρίσκει κανείς σε όλη την Ελληνική Μυθολογία και βεβαίως στον ίδιο τον Χριστιανισμό.Ο πυρήνας ενός Ηλίου δεν χάνεται ποτέ σύμφωνα με όλους τους Αστροφυσικούς. Μπορεί όμως να κλαπεί και να εγκλωβιστεί με τεχνητό τρόπο...όπως και έγινε...


Αυτό ακριβώς έκαναν οι Τιτάνες (666)
ΤΕΙΤΑΝ=666

Από όσα μπορώ να συνδυάσω μέσα από την Ελληνική Γραμματεία σε συνδυασμό με βασικές θέσεις Αστροφυσικής και Κβαντικής Φυσικής αυτό έγινε κάποτε αλλά με ολέθριες συνέπειες συνέπειες για την ανθρωπότητα και κυρίως για τους Καδμείους ....Ιαπετός ή Ιαμπάτα στην γλώσσα των καδμείων, σύγχρονοι, Κροάτες κλπ σημαίνει "απότομη στάση".
Η Χρυσή Περίοδος που αναφέρομαι είναι το Χρυσό Γένος για το οποίο μας έχει μιλήσει ο Ησίοδος. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με την εποχή ύπαρξης της Λεμουρίας,αυτό που ξέρω είναι ότι τότε το είδος του ανθρώπου που ζούσε πάνω στον πλανήτη,είχε ειρήνη και η αρμονία ... Οι άνθρωποι δεν έπρεπε να εργάζονται για την επιβίωσή τους, γιατί η Γη παρείχε τρόφιμα σε αφθονία...άρα δεν υπήρχε σίγουρα χειμώνας για να έχουν αφθονία...άρα σε αυτό ίσως να έφταιγε το γεγονός των 2 ήλιων.

Επίσης ζούσαν σε πολύ μεγάλη ηλικία αλλά με νεανική εμφάνιση και τελικά πέθαναν ειρηνικά. Συμπέρασμα έχουμε άλλο βιολογικά είδους ανθρώπινο πλάσμα....η νεανική εμφάνιση μέχρι την ώρα που θα πέθαιναν "ειρηνικά" δηλαδή...όχι από φθορά η αρρώστια η κάποια μορφή αλλοίωσης και οξείδωσης μου δηλώνει έναν οργανισμό που είχε και διαφορετικό ΑΙΜΑ.

Ο Πλάτωνας στον Κρατύλο (397e) αναφέρει το Χρυσό Γένος στο οποίο ανήκαν οι άνθρωποι που ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΟΙ..!!
Η λέξη "ήρθαν" μας δηλώνει ότι από κάπου άλλου ήρθαν στην Γη....δεν νομίζω να εννοεί ο Πλάτωνας ότι ήρθαν π.χ στην Ελλάδα από την Αυστραλία, δεν θα είχε καμία διαφορά για να μας το τονίσει. Περιγράφει αυτούς τους ανθρώπους ως "δαίμονες" πάνω στη γη (δηλαδή αυτοί που γνωρίζουν ή σοφοί) και ως ευεργετικά πνεύματα, τα οποία αποτρέπουν τα δεινά των θνητών. Άρα εδώ μας δίνει δύο είδη πάνω στον Πλανήτη...τους θνητούς και αυτούς που ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΟΙ και ανήκουν στο Χρυσό Γένος.!!
ΑΠΟΤΟΜΗ ΣΤΑΣΗ"
Υπαρχει κατι τετοιο στο συμπαν;"
την απάντηση και πάλι μας την δίνει ο Λυκόφρων.

"Αλλοίμονο,ταλαίπωρη εσύ που με θήλασες,που έχεις καεί
και πρωτύτερα απ'τις διαπεραστικές ακίδες που φέρουν καταστροφή
του τρίεσπερου λέοντος,τον οποίον κάποτε με τα σαγόνια του
παγίδευσε του Τρίτωνα ο κάρχαρος σκύλος
όμως,ξεφυσώντας θα διαιρέσει τα ήπατα καθώς βράζει
στον ατμό της χύτρας πάνω σε σχάρες χωρίς φλόγες
οι τρίχες της κεφαλής του έσταξαν στο έδαφος
αυτός που τα τέκνα του κατέστρεψε,που έφθαρε την πατρίδα μου,
ο που την δεύτερη μάνα του χτύπησε στο άτρωτο στέρνο
με βέλος βαρύ,μέσα στην μέση του σταδίου
το σώμα του παλαιστή πατέρα του με τα χέρια θα πιέσει
κοντά στον απόκρημνο λόφο του Κρόνου,όπου του γίγαντα
Ίσχενου βρίσκεται ο τάφος,του ταρακτή των αλόγων"

Εδώ βλέπουμε ότι ο Ήλιος είχε κολλήσει (ΣΤΑΣΗ μπορούμε να το πούμε) πολύ κοντά σε κάποιον πλανήτη, του οποίου την ατμόσφαιρα (Ήρα) την κατέστρεψε-έκαψε, μαζί και αυτούς που κατοικούσαν εκεί (τεκνοραίστης) και "δένοντας" τον πλανήτη Δία τον μετέφερε εκεί που βρίσκεται σήμερα, δίπλα στον πλανήτη Κρόνο....έχοντας έτσι μια ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ του ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Είναι αυτό που δεν σταματώ να επαναλμβάνω συνέχεια..ότι όλη η Μυθολογία μας έχει να κάνει με ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ και ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
Βέβαια οι ΠΟΛΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ απαξιώνουν τον Λυκόφρωνα...
ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ...... Ο εκφυλισμός με χρήση ουσιών, είδος ζωής και οι λεγόμενες "μυήσεις" έχουν "κάψει" οριστικά όσα υγιή εγκεφαλικά κύτταρα, τέτοιας απίστευτης υποστάθμης άτομα μπορούσαν να έχουν....."γνώση" μέσα από δήθεν διάβασμα και ιδιωτικές εμπειρίες..από ανεκδιήγητους τύπους, και αμφιβόλης αξιοπιστίας....όλοι τους πιστεύουν τους εαυτούς τους για μεγάλους "Διδασκάλους" και είναι "καμμένα χαρτιά" στην καλύτερη, είτε μπλεγμένοι σε "περίεργες" ομάδες και στοές.Δυστυχώς τους διαβάζουν ανώριμοι Έλληνες που δυστυχώς πάλι δεν φαίνεται να λειτουργεί σε αυτούς τους νέους Έλληνες ,ούτε το σωτήριο χαρακτηριστικό της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
🦋 Υ.Γ. ______ Τώρα για την φωτογραφία του θέματος την ανέβασα γιατί μου θύμισε μια άλλη τροχιά σε σχήμα "Χ" η αν το δεις ξαπλωτά σχηματίζει το σύμβολο του απείρου...και έχει σχέση με το όνομα .....Ακενα-χ-Ατών.
Η λέξη Άτων σημαίνει ουράνιο σώμα/σφαίρα....που περιστρέφεται.Το " Χ " στην αρχαία Αιγυπτιακή σήμαινε 8.
Η λέξη Ατον ή Aton σημαίνει αγνή.Πάμε τώρα στο AGNI που σημαίνει ουράνιο πυρ.....ΠΥΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.!! .Agnus Dei και ο Αμνός....
Η Γη κάποτε είχε και δεύτερο ήλιο.....πριν την Τιτανομαχία....άρα άλλο 2 ήλιοι στον Ουρανό....και άλλο το ΤΡΙΠΛΟ αστρικό σύστημα του Σείριου.

"καὶ οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς καὶ οἱ μεγιστᾶνες καὶ οἱ χιλίαρχοι καὶ οἱ πλούσιοι καὶ οἱ ἰσχυροὶ καὶ πᾶς δοῦλος καὶ ἐλεύθερος ἔκρυψαν ἑαυτοὺς εἰς τὰ σπήλαια καὶ εἰς τὰς πέτρας τῶν ὀρέων, 16 καὶ λέγουσι τοῖς ὄρεσι καὶ ταῖς πέτραις· Πέσατε ἐφ' ἡμᾶς καὶ κρύψατε ἡμᾶς ἀπὸ προσώπου τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ θρόνου καὶ ἀπὸ τῆς ὀργῆς τοῦ ἀρνίου, 17 ὅτι ἦλθεν ἡ ἡμέρα ἡ μεγάλη τῆς ΟΡΓΗΣ αὐτοῦ, καὶ τίς δύναται σταθῆναι;"

Το επίμαχο σημείο...." ὀργῆς τοῦ ἀρνίου,"

Του ΑΜΝΟΥ, του Αρνού, Του Αγνού Πυρός, του Νικητού..

Μιλάμε για αστροφυσική και ουράνια φαινόμενα....ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.!! ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΛΗΘΗΚΕ Η ΣΤΥΓΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΕΥ.....Η ΣΤΥΓΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΥΡ.....ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο
ΛΑ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ.!!






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ