Η 3η........ 4η .......και 5η ΔΙΑΣΤΑΣΙΣ , ΕΝ ΤΑΧΕΙ.

 ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΣΑΝ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ..

  • Η κατανόηση των πτυχών και τον κανόνων της 3ης και της 4ης διάστασης μας επιτρέπει να επιλέξουμε καλύτερα που θέλουμε να ζήσουμε.

    Πολλοί από εμάς γνωρίζουν ή αισθάνονται διαισθητικά ότι μεταβαίνουμε από την πραγματικότητα της τρίτης διάστασης, περνάμε μέσω της τέταρτης και είμαστε στον δρόμο προς την πέμπτη. Οι διαστάσεις δεν είναι μέρη αλλά επίπεδα συνειδητότητας, κάθε μία από τις οποίες έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και τρόπους σκέψης και συναισθημάτων.


    Η Εμπειρία μας για την Τρίτη Διάσταση.
Η τρίτη διάσταση είναι πολύ πυκνή και λειτουργεί μέσα σε συγκεκριμένη ομάδα κανόνων και δομών που έχουν πολλές δονήσεις σκέψεων και συναισθημάτων.

Μία από αυτές τις δονήσεις είναι γνωστή σαν φόβος.
Στην πνευματική μας αναζήτηση για να εξερευνήσουμε Όλα – Όσα – Είναι, πήγαμε όλο και βαθύτερα σε πυκνότητα επιλέγοντας να ενσαρκωθούμε πολλές φορές στην Γή.

Για να μεγιστοποιήσουμε την εμπειρία μας στην τρίτη διάσταση σκόπιμα αφήσαμε πίσω μας τις Υψηλότερες Όψεις του εαυτού μας και χάσαμε την αίσθηση της ένωσης μας με τον Δημιουργό.

Έχοντας αυτή την αίσθηση χωρισμού χάσαμε τον δρόμο μας και, σαν εγκαταλελειμένα παιδιά, αρχίσαμε να βιώνουμε την ενέργεια που ονομάζουμε φόβο.

Αυτή η κατάσταση φόβου δημιούργησε ακαμψία 
και έκανε πιο δύσκολη για εμάς το να κινούμαστε ελεύθερα. Καθώς συνεχίσαμε να παίζουμε με πάθος σε αυτή την άκαμπτη τρίτη διάσταση αρχίσαμε να αποκτάμε πολλά άβολα χαρακτηριστικά όπως ασθένεια, θύμα, ενοχή, έλλειψη και αντίσταση.

Επιλέγουμε να τα κάνουμε όλα αυτά έτσι ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, και ανεξάρτητα από το τι πιστεύουμε, έχουμε μεγάλη επιτυχία παίζοντας αυτό το παιχνίδι της τρίτης διάστασης.

Πολλοί που προσκολλώνται στον φόβο 
έχουν δημιουργήσει ένα ένα σύστημα προεπιλογής που τους δίνει μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας « εάν απλά μπω μέσα στο σπίτι μου και κλείσω την πόρτα, θα είμαι ασφαλής».

Αυτή η αντίδραση έκλεισε την ικανότητά μας για διεύρυνση και ανάπτυξη, για επανένωση με την ψυχή μας, και ενσωμάτωσης με τους Ανώτερους Εαυτούς μας. πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν σταματήσει να ζουν το πάθος τους καθώς στηρίζουν τους περιορισμούς τους μέσα στο δίχτυ του φόβου.
Δομές της Τρίτης Διάστασης.

Ας ερευνήσουμε την σύνθεση της τρίτης διάστασης του κόσμου μέσα στον οποίο ζούμε. Εάν κοιτάξουμε προσεκτικά, μπορούμε να δούμε τρείς δομές σε αυτό το γήπεδο ή το «επιτραπέζιο παιχνίδι». Η κατανόηση τους θα επιτρέψει να συμβεί πιο άνετα η μετάβαση μέσω της Μεγάλης Αλλαγής της Συνειδητότητας.

Δυαδικότητα. 
Ο σκοπός της δυαδικότητας ήταν να μας βοηθήσει να μάθουμε πώς να περπατάμε με ισορροπία ενώ βιώναμε αντίθεση.

Η πρόθεση μας ήταν να έχουμε εμπειρίες χωρίς να μας επηρεάζουν. Το να ζούμε μέσα στο πεδίο της δυαδικότητας υποτίθεται ότι θα μας παρείχε ένα ευρύ φάσμα επιλογών και ευκαιριών για να «γνωρίσουμε τον Εαυτό μας».

Για να βοηθήσει σε αυτή την περιπέτεια, ο Δημιουργός έδωσε στην διάθεση μας τον Νόμο της Έλξης. Σαν πυξίδα, αυτός ο ακλόνητος Νόμος αξιόπιστα μας δείχνει που βρισκόμαστε και τι βιώνουμε ανά πάσα στιγμή.

Ο Νόμος της Έλξης απλά λέει: « αυτό πάνω στο οποίο εστιάζεις την προσοχή σου, αυτό και θα σου δοθεί».
 Αυτό επίσης σημαίνει ότι: «αυτό στο οποίο αντιστέκεσαι, επιμένει».

Ουδετερότητα! το Κλειδί στην δυαδικότητα στο δίπολο! στο καλό και στο κακό!


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ MATRIX ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Καθώς αντιστεκόμασταν στους φόβους μας, ένα μεγαλύτερο φάσμα δυαδικότητας ή πολικότητας εμφανίστηκε – καλό και κακό, σωστό και λάθος, πρέπει και δεν πρέπει – και με την προσοχή μας στις μη επιθυμητές εμπειρίες αυτοί οι φόβοι μεγάλωσαν.

Αντισταθήκαμε σε αυτή την δυσφορία πνίγοντας πολλούς από τους φόβους μας στο ασυνείδητο νου όπου και δεν θα μπορούσαμε να τους βλέπουμε ή να ασχοληθούμε με αυτούς (έτσι ελπίζαμε).

Αλλά ο Νόμος της Έλξης δεν μας φέρνει μόνο τα «καλά πράγματα», απαντάει στα πιο ηχηρά συναισθήματα και σκέψεις που εκπέμπουμε ( αυτά που έχουν την μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση) είτε είναι συνειδητά είτε ασυνείδητα, άνετα ή άβολα, επιθυμητά ή ανεπιθύμητα.
Αντιδραστικός Παρών – Χρόνος.
Καθώς μάθαμε τον φόβο, αρχίσαμε επίσης να προβάλουμε, εμπειρίες με τις οποίες δεν νοιώθαμε καλά ένα λεπτό πριν (παρελθόν) μπροστά (μέλλον) σκεπτόμενοι «ελπίζω ποτέ να μην μου ξανασυμβεί αυτό» και έτσι αρχίσαμε να δημιουργούμε Χρόνο.

Ο χρόνος της Τρίτης διάστασης δεν δημιουργήθηκε σαν μια ευθεία γραμμή γεγονότων με αρχή, μέσον και τέλος.

Στην πραγματικότητα ήταν μια θηλιά-χρόνου αποτελούμενη από παρελθόν και παρόν, με ένα μοναδικό σημείο εισόδου γνωστό σαν «παρούσα στιγμή», όπου κάνουμε νέες επιλογές βασισμένες σε παλιές εμπειρίες ή σε μελλοντικές επιθυμίες.

Αντιδρώντας στις καταστάσεις από φόβο, αρχίσαμε να κάνουμε επιλογές βασισμένες στον φόβο. Οι αποφάσεις μας σχετικά με το μέλλον βασιζόντουσαν πάνω στο παρελθόν.


Η τρισδιάστατη ζωή μας έγινε μια σειρά από αντιδραστικές εμπειρίες βασιζόμενες στο να αντιστεκόμαστε παρά στο να επιτρέπουμε, και με αυτό τον τρόπο τραβούσαμε το παρελθόν μας στο μέλλον.

Και επειδή το Σύμπαν μας λατρεύει, ο Νόμος της Έλξης δεν θα αντισταθεί ποτέ ή δεν θα μας αρνηθεί ποτέ αυτό στο οποίο έχουμε βάλει την προσοχή μας, απλά μας παραδίδει αυτό που ζητάμε.

Πολλοί από εμάς χάνουμε μεγάλο μέρος της ενέργειας μας μπλεγμένοι σε έναν αέναο κύκλο όπου το παρελθόν μας παραμονεύει το μέλλον μας και το μέλλον μας αντηχεί το παρελθόν μας σε μία συνεχή τρισδιαστασιακή θηλιά Χρόνου.

Επίσης χτισμένος μέσα στην δομή του τρισδιάστατου Χρόνου υπάρχει ένας υπέροχος μηχανισμός ο οποίος μπορεί να μας κρατήσει μακρυά από μπελάδες σε αυτή την περιπέτεια.
Ένας προφυλακτήρας ή μία καθυστέρηση χρόνου που μας δίνει την ευκαιρία να ξανασκεφτούμε τις συνέπειες των πράξεων μας, των αντιδράσεων μας των σκέψεων και των συναισθημάτων μας πριν να αντιδράσουμε και δημιουργήσουμε κάτι το οποίο μετά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ή για το οποίο θα πρέπει να απολογηθούμε. Αυτή η δομή που είναι χτισμένη μέσα στον χρόνο της τρίτης διάστασης μας δίνει μία στιγμή Επιλογής. Κατά την διάρκεια της αλλαγής αυτή η καθυστέρηση γίνεται βραχύτερη και τα πράγματα εκδηλώνονται γρηγορότερα από ποτέ.
Ο ορθολογικός Νους.
Η αναλυτική, συλλογιστική διαδικασία σκέψης μας είναι γνωστή σαν ορθολογικός Νούς. Όταν ήρθαμε να παίξουμε σε αυτή την περιπέτεια αποσυνδεθήκαμε κατά 90% από την συνειδητότητα που μας ήταν διαθέσιμη, για να μπορέσουμε να έχουμε αυτή την εμπειρία.

Η ανάπτυξη του ορθολογικού νου μας χρησίμευσε καλά σε αυτό το περιβάλλον. Ο σκοπός του ήταν και μας κρατήσει ασφαλείς και να μπορέσουμε να ταιριάξουμε σε αυτό. Αλλά εξαιτίας του φόβου και της κακής χρήσης του, ο ορθολογικός νους λειτουργεί περισσότερο σαν περιορισμός παρά σαν ευκαιρία και δυνατότητα.

Επειδή έχουμε δώσει ευθύνες στον νου που δεν ήταν αυτές για τις οποίες σχεδιάστηκε, η συνειδητότητα μας και το φάσμα των πνευματικών μας επιλογών μειώθηκαν πολύ.

Ενώ ο λογικός ορθολογικός νους είναι ένα υπέροχο εργαλείο για μέτρηση, σύγκριση και φύλαξη πληροφοριών, ξέρει μόνο αυτό που ξέρει, και δεν ξέρει αυτό που δεν ξέρει.

Για χιλιάδες χρόνια ο ορθολογικός νους κράτησε την ανθρωπότητα σφιχτά επικεντρωμένη στο βασίλειο της τρίτης διάστασης. Αυτό τώρα αλλάζει.


Αυτές οι τρείς ενεργειακές δομές είναι περίπλοκα υφασμένες στο ύφασμα του μάτριξ της τρίτης διάστασης.
Εάν επικεντρωθείς σε μόνο μία από αυτές οι άλλες δύο μεγεθύνονται, δημιουργώντας απόσπαση προσοχής και μεγαλύτερη πίεση μέχρι να επαναφέρετε την εστίαση σας σε αυτές και να τους επιτρέψετε να επιστρέψουν σε ισορροπία.
Αποκτώντας συνείδηση των υποκείμενων προτύπων από τα οποία η Τρίτη διάσταση γεννιέται, μπορούμε να ξεκινήσουμε να επαναδομούμε και να επανασυγκροτούμε ένα σημαντικό μέρος του εαυτού μας, απελευθερώνοντας μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πέρα από τους περιορισμούς της τρίτης διάστασης και να αρχίσουμε να βιώνουμε τις δυνατότητες της τέταρτης και πέμπτης.
Δομές της Τέταρτης Διάστασης

Ας εξερευνήσουμε τώρα τα στοιχεία της τέταρτης διάστασης.
Αιωνίως Παρόν Χρόνος .


Ενώ ο χρόνος της τρίτης διάστασης είναι φορτισμένος, παρόν χρόνος αντιδραστικός, αυτός της τέταρτης διάστασης είναι Αιωνίως Παρόν Χρόνος. ΤΩΡΑ.

Στην τέταρτη διάσταση το παρελθόν είναι απλά ιστορία χωρίς συναισθηματική φόρτιση και το μέλλον είναι μια ευκαιρία που περιμένει να πραγματοποιηθεί σε αυτήν την στιγμή του τώρα μέσω επιλογής.

Το εχθές δεν μεταφέρεται στο αύριο.
 Το αιώνιο παρόν είναι το μόνο που υπάρχει.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα μελλοντικό γεγονός χρησιμοποιώντας πληροφορίες που συλλέχτηκαν από το παρελθόν, αλλά οι αποφάσεις είναι συνειδητές και παίρνονται στην παρούσα στιγμή. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι αυτό που θα βιώσουμε στην στιγμή. Δεν υπάρχει κενό χρόνου στην τέταρτη διάσταση. Αυτό το οποίο σκέφτεσαι θα εκδηλωθεί, για αυτό προσέξτε τι σκέφτεστε!
Επιλογή .
Στην τέταρτη διάσταση η «επιλογή» αντικαθιστά την «αντίδραση».
Η αντίδραση είναι μια τρίτης διάστασης απάντηση ενώ η επιλογή μας παρέχει ελαστικότητα. Η ελαστικότητα δημιουργεί διευρυμένη ευκαιρία και μια μεγαλύτερη ικανότητα να συνδυάζονται δυνατότητες για να παράγουν μια ποικιλία αποτελεσμάτων. Στην τέταρτη διάσταση παίρνεις πίσω την δύναμη της επιλογής. (συνειδητά και όχι από φόβο).

Παράδοξο . Στην τέταρτη διάσταση το παρελθόν και το μέλλον 
γίνονται σημεία αναφοράς ή πληροφορίας και δεν έχουν συναισθηματικά φορτία.

Αυτό που ήταν αληθινό ένα λεπτό πριν δεν είναι απαραίτητα αληθινό και στην παρούσα στιγμή, και αυτό που ήταν λάθος ίσως να μην είναι απαραίτητα λάθος πια.

Αυτό ανοίγει καινούργιες δυνατότητες για εμπειρίες, επιτρέπει στην απελευθέρωση της κριτικής και αυξάνει την ικανότητα μας να επιτρέπουμε να συμβούν πράγματα.
Ευθυγράμμιση / Ισορροπία.
Στην τέταρτη διάσταση συνεχώς κινούμαστε προς την ισορροπία και την επαναευθυγράμμιση. Αυτή η δομή είναι πολύ ανοιχτή, διασκεδαστική και επιτρέπει όλες τις δυνατότητες.
Ευεξία, Ομορφιά, Εσωτερικό Χαμόγελο, Εκτίμηση και Αγάπη είναι επιλογές της τέταρτης διάστασης. Ενώ ο Φόβος είναι μια επιλογή η οποία θα μας φέρει πίσω στις αντιδράσεις και στους περιορισμούς της τρίτης διάστασης.

Η πνευματική μας διαδρομή περιλαμβάνει την κίνηση προς έναν υψηλότερο, ελαφρύτερο τρόπο ζωής.


Είναι μια ζωή κοινότητας, συνεργασίας και συνδημιουργίας στην τέταρτη διάσταση ενώ περπατάμε στην πυκνή τρίτη διάσταση.

Η Πέμπτη διάσταση δεν είναι μακρυά. Αυτή είναι να θυμόμαστε πώς να είμαστε στον κόσμο αλλά όχι του κόσμου. Αυτή είναι να θυμηθείς ποιος ήρθες να είσαι εδώ.
Ο Τρόπος Ζωής στην Πέμπτη Διάσταση

Τι είναι η 3η και 4η διάσταση ; συγκρίναμε την τρίτη με την τέταρτη διάσταση. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για την πέμπτη διάσταση. Ας δούμε σύντομα τις δομές της τρίτης και τέταρτης διάστασης.
Η τρίτη διάσταση λειτουργεί με συγκεκριμένη ομάδα κανόνων και έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όψεις, όρια, αιχμές, μεταλλάξεις και δομές. Βλέπουμε τρεις βασικές δομές να στηρίζουν αυτή την διάσταση.

Άκαμπτες δομές της Τρίτης Διάστασης.

1. Δυαδικότητα – ένας διπλός τρόπος αντίληψης: σωστό - λάθος, θετικό - αρνητικό , καλό κακό, πρέπει - δεν πρέπει, πάνω - κάτω , μαύρο - άσπρο.


2. Γραμμικός Χρόνος – Η αντίληψη ότι ο χρόνος κινείται μόνο σε ευθεία γραμμή (προς μία κατεύθυνση) και βιώνεται σαν παρελθόν, παρόν και μέλλον.
3. Ορθολογικός Νούς – Ο οδηγός πλοήγησης της τρίτης διάστασης. Ο αναλυτικός, λογικός επεξεργαστής σκέψης σχεδιασμένος για να κάνει συγκρίσεις, να βγάζει συμπεράσματα, να αποθηκεύει πληροφορίες, να υπολογίζει και να παίρνει καθοριστικές αποφάσεις.
Ελαστικές Δομές της Τέταρτης Διάστασης

Χρόνος Τώρα
 – Αυτό είναι το σημείο της δύναμής σας.
Κάθε στιγμή του τώρα είναι ένα όριο για νέες αρχές και φρέσκες επιλογές.

Επιλογή 
– Η δύναμη του να επιλέγουμε συνειδητά να αρχίσουμε κάτι καινούργιο ανά πάσα στιγμή.

Παράδοξο – Αντιφατικές αλήθειες. Κάτι που ήταν αλήθεια ένα λεπτό πριν μπορεί να μην είναι αλήθεια το επόμενο λεπτό.

Ευθυγράμμιση/Ισορροπία – Μια κατάσταση ισορροπίας που ουδετεροποιεί αντίθετες δυνάμεις.
Στην Πέμπτη Διάσταση, η «Αντίδραση» της 3ης και η «Απάντηση» της 4ης δίνουν την θέση τους στην Ολοκλήρωση

Επανένωση – όταν επιτευχθεί η συνειδητότητα της πέμπτης διάστασης θα βιώσετε την επανένωση σας με τον Ανώτερο Εαυτό σας.

Αυτή η επανένωση με τα ανώτερα κομμάτια σας επιφέρει υψηλότερη συναίσθηση και σας επιτρέπει να γνωρίζεται τον εαυτό σας σε επίπεδο Ψυχής. Αρχίζετε να ΕΙΣΑΣΤΕ αυτό που ήρθατε εδώ για να είσαστε. Οι έμφυτες πνευματικές σας ικανότητες αυξάνονται και αποκαλύπτονται. Αυτές συμπεριλαμβάνουν την τηλεπάθεια, διορατικότητα, διαίσθηση.

Πρόσβαση στην αλήθεια που ξέρετε
Η ζωή στην πέμπτη διάσταση είναι υπέροχη διότι είσαστε και πάλι πλήρως συνειδητοί. Έχετε επίγνωση και μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην σοφία και στην πληροφορία που βρίσκεται μέσα στην Ύπαρξη σας η οποία κατοικεί σε όλες τις διαστάσεις.
Δεν υπάρχει διαχωρισμός. Είσαστε ένα με Όλα και Όλα είναι εσείς.Βιώνετε Ανώτερη, Φωτεινότερη Ενέργεια – Στην 5η διάσταση, δονήστε σε αισθήματα όπως ευλάβεια, ομορφιά και καλοσύνη.
Το ένδυμα που επιλέγετε να φορέσετε κάθε μέρα δεν μοιάζει με αυτό που φοράτε στην 3η διάσταση.
Και πολλά από αυτά που βιώνετε δεν εκφράζονται πλέον από τον νου ή με λέξεις ( διάνοια/ νους) αλλά ξεχύνεται από την καρδιά και τα συναισθήματα ( οι αισθήσεις επανασυνδυάζονται και δημιουργούν μια έκτη αίσθηση). Επιτυγχάνετε μια ήσυχη κατάσταση γνώσης.
Ανώτερος Νους
Σε αυτό το επίπεδο ύπαρξης όπου τα νοητικά και συναισθηματικά σώματα συγχωνεύονται, η ένωση αυτή ενεργοποιεί τον Ανώτερο Νού και λειτουργείτε από τον νου της Ψυχής σας.

Αρχίζετε να γνωρίζετε αυτά που γνωρίζει η Ψυχή και κάνετε επιλογές οδηγούμενες από την Ψυχή.
Ταυτόχρονος Χρόνος
Ζώντας στην 5η διάσταση κινείστε μέσα στον Ταυτόχρονο Χρόνο που σας επιτρέπει να δείτε την ευρύτερη προοπτική Όλων Όσων Είναι.
Όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας βρίσκονται ακριβώς εκεί που γίνεται η ερώτηση και μπορείτε να δείτε όλες τις πιθανότητες πριν δράσετε.

Γιατί λοιπόν επιλέξαμε να αφήσουμε αυτό το υπέροχο μέρος όπου όλα είναι γνωστά και να πάμε στην τρίτη διάσταση;
Όταν ο Δημιουργός θέλησε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό Τουζήτησε εθελοντές και μαντέψτε ποιος έτρεξε στην πρώτη γραμμή λέγοντας «διάλεξε εμένα, διάλεξε εμένα!»; Εσύ!
Ο Δημιουργός διάλεξε τον εξυπνότερο και τον καλύτερο (εσένα) για αυτή την ειδική αναζήτηση των πιο απομακρυσμένων περιοχών ύπαρξης. Ήταν και είναι μια μεγάλη περιπέτεια για την οποία υπέγραψαν μόνο τα μεγαλύτερα και τα πιο ενθουσιώδη πνεύματα.
Γιατί επιλέξαμε την τρίτη διάσταση και όχι άλλη;
Η δυαδικότητα δεν υπάρχει σε ανώτερες διαστάσεις και η δυαδικότητα είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού που θέλαμε να βιώσουμε.
Οι εξερευνήσεις μας, μας πήγαν σε πολλά μέρη αλλά όσο πηγαίναμε βαθύτερα σε πυκνότητα τελικά βρεθήκαμε να παίζουμε στις πιο αργές δονήσεις του κόσμου της μορφής (ύλη).
Εδώ μπορούσαμε να δουλέψουμε την αιτία και το αποτέλεσμα και να ανακαλύψουμε τα αποτελέσματα των επιλογών και των πράξεων μας.
Εδώ είχαμε ελεύθερη βούληση να εξερευνήσουμε τα πιο αποκλίνοντα φάσματα συχνοτήτων ( συμπεριλαμβανομένου του φόβου, του μίσους, του θυμού, της προδοσίας κτλ).
Όταν δηλώσαμε συμμετοχή σε αυτή την περιπέτεια δεν ξέραμε ότι θα βυθιστούμε τόσο πολύ ώστε να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε, από πού ήρθαμε, γιατί ήρθαμε, και πώς να γυρίσουμε πίσω Σπίτι.

(αφού δεν γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, πως θα γυρίσουμε σπίτι; μήπως λοιπόν ήρθαμε εν γνώση μας διότι γνωρίζαμε ότι θα έχουμε συνεχή επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας; και κάποιος διέλυσε αυτόν τον σύνδεσμο της Αρμονίας και χάθηκε η επαφή; και από τότε γίναμε υποχείρια του άλογου σώματος μας; morfeas sky)
Τώρα έχουμε μια ευκαιρία να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και να γυρίσουμε Σπίτι. Η εδώ και πολύ καιρό Αναμενώμενη «Αλλαγή του Αιώνα» βρίσκετε Πρό των Πυλών.
Πήγαμε την περιπέτεια της τρίτης-διάστασης όσο πιο μακριά μπορέσαμε. Έχουμε μεγάλη επιτυχία σε αυτό που αναλάβαμε να καταφέρουμε και να εξερευνήσουμε σε αυτή την διαφορετική, πυκνή, δυαδικότητα.
Μια τεράστια αλλαγή δόνησης προς τα πάνω ( σε κάθε επίιπεδο) επιβάλλεται στη Γη και τους κάτοικους της τώρα.
Είσαστε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αυτής της Αλλαγής.
Είσαστε μεγάλοι, όχι μικροί. Είσαστε σημαντικοί όχι ασήμαντοι.
Κάνετε τη διαφορά και η συνεισφορά σας εκτιμάται από όλη την ανθρωπότητα και από Όλα Όσα Υπάρχουν.
Καλωσορίστε την αλλαγή προς έναν νέο τρόπο ζωής αγαπητοί μου φίλοι, γιατί μαζί ξεκινήσαμε την διαδικασία για να φέρουμε τον Παράδεισο στην Γη. ??

??
Είναι αδύνατον να επέλθει η Αρμονία στον κόσμο της Γης, η σύνθετη και πολύπλοκη ανόμοια φύση της δεν το επιτρέπει αυτό.
 ?? με ποιον τρόπο θα πρόσθετα, όταν ελάχιστοι είναι οι αφυπνισμένοι, όταν όλοι επιδιώκουν το ατομικό τους συμφέρον, προς τι λοιπόν να επιτευχθεί κι εδώ η ολότητα; όταν τα πάντα είναι διαχωρισμένα ως μονάδες από την ολότητα; όπου το Εγώ κυριαρχεί παντού; αυτός ο κόσμος δεν διορθώνεται ανήκει στα άλογα όντα.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ