Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΥΛΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΗΣ

 Τρείς σκοταδιστές ανθέλληνες , πατέρες της θρησκείας της ανο#σίας, υβριστές των Ελλήνων "προστατεύουν τα Ελληνικά Γράμματα" από τι;; Και πως ;;

Πότε θα βγεί φως σ αυτόν τόν τόπο;
Πότε θα μάθουν τα Ελληνόπουλα, οτι το χριστιανικό σκοτάδι, κατέστρεψε τον Ελληνικό πολιτισμό, και δολοφόνησε με τον πλέον αγριότερο τρόπο την Φιλόσοφο ΥΠΑΤΙΑ, δολοφονώντας ταυτόχρονα στό πρόσωπό της, και τα Ελληνικά γράμματα;
Τρεις μη Έλληνες στην καταγωγή που απροκάλυπτα βρίζουν τα ελληνικά γράμματα επιβλήθηκαν από το σκοταδιστικο ιερατείο ως προστάτες των Ελληνικών γραμμάτων..
Μέγας Βασίλειος:
«Προσταγή! Μη δειλιάζετε από των ελληνικών πιθανολογημάτων…τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν».
(«Εις τον προφήτην Ησαΐαν Προοίμιον», 7.196.3)
Ιωάννης ο Χρυσόστομος:
«Αν κοιτάξεις στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) θα δεις, τέφρα και σκόνη και τίποτε υγιές, αλλά τάφος ανοιγμένος είναι ο λάρυγγας (των Ελλήνων φιλοσόφων), όλα δε είναι γεμάτα ακαθαρσίες και πύον, και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν από σκουλήκια… Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, παίρνοντας από τους φιλοσόφους τους… Εμείς όμως, δεν παραιτούμαστε από την μάχη εναντίον τους».
(«Υπόμνημα εις τον άγιον Ιωάννην τον Απόστολον και Ευαγγελιστήν», Ομιλία Ξ’, 59.369-370)
Γρηγόριος Ναζιανζηνός ο Θεολόγος**:
«Η μητέρα μου πρόσεχε να μη φιλήσουν τα χείλη μου ελληνικά χείλη, να μην αγγίξουν τα χέρια μου ελληνικά χέρια και ούτε ελληνικά τραγούδια να μολύνουν τα αφτιά και την γλώσσα μου».
ΑΥΤΟΣ Ο ''ΑΓΙΟΣ'' ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ. ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ Η ΑΥΧΡΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ''ΠΑΡΑΒΑΤΗ'' ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ......
(«Επιτάφιος εις τον πατέρα, παρόντος Βασιλείου», παρ. ι’)
τρεις σκοταδιστικές μουτσουνες, που είναι υπεύθυνες για ασύλληπτες καταστροφές σε βάρος των Ελληνικών γραμμάτων και του Ελληνικού πολιτισμου.
Οι μεταξύ των σχέσεις ήταν τεταμένες, σε τέτοιο σημείο που αιώνες αργότερα οι φανατικοί και θρησκόληπτοι οπαδοί τους ,δημιούργησαν φατρίες (Βασιλείτες, Χρυσοστομιτες , Ιωαννίτες )που αντιμάχονταν σε τέτοιο βαθμό ώστε να απειλούν την ενότητα του βυζαντιου , πράγμα που ανάγκασε τον Αλέξιο Κομνηνό να λάβει μέτρα να συμμαζέψει τα πραγματα.
Είμαι έκπληκτος με το θράσος της Εκκλησίας να ανακηρύξει αγίους αυτούς τους τρεις ξένους κληρικούς, που εξέφρασαν τόσο μίσος κατά των Ελλήνων και του ελληνικού τους πολιτισμού.
Να τους ανακηρύξει σωτήρες των ελληνικών γραμμάτων κλπ και προστάτες της παιδείας. Η Εκκλησία πρέπει να ντρέπεται για τον εαυτό της.
Θέτω το ερώτημα για να σώσουν τα ελληνικά γράμματα από ποιον και για ποιον...όταν ξέρουμε ότι η ελληνική γλώσσα ήταν η κύρια γλώσσα που χρησιμοποιούσαν όλοι στην πολυεθνική Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο);;;
Ίσως το πραγματικό ζήτημα ήταν ότι αυτοί οι ξένοι κληρικοί επιτέθηκαν σκόπιμα, υπονόμευσαν και διέδωσαν αυτό το μίσος εναντίον του ανώτερου αρχαίου ελληνικού πολιτισμού μας και την υπονόμευση των λαμπρών αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων μας στη διαδικασία προώθησης της ξένης εβραϊκής χριστιανικής θρησκείας και της εγκαθίδρυσής της;;;
ΟΛΟ ΤΟ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ''........
ΟΜΩΣ...... Ο ΕΛΛΗΝ & ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΨΥΧΗ, ΘΥΜΙΚΩ ΤΕ ΣΩΜΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ........
ΑΞΙΟΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ''ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.......








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ