ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!

 Η επιστημονική φαντασία μας έχει κάνει να πιστεύουμε ότι οι μαγικές δυνάμεις είναι θέμα φαντασίας. Ωστόσο, *οι πολιτισμοί της χιλιετίας και οι σημερινές πρόσφατες εξελίξεις στην επιστήμη έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι διαθέτουν λανθάνουσες ψυχικές ικανότητες και ψυχικές δυνατότητες πέρα από αυτό που μπορεί να υποψιαζόμαστε*.

Ως εξής :
*Τηλεκίνηση*
Είναι η δύναμη να επηρεάζεις την ύλη με το μυαλό. Δηλαδή *τα αντικείμενα θα μπορούσαν να μετακινηθούν σε απόσταση χωρίς τη δράση δύναμης κάτι φυσικό*, αλλά μόνο *ενεργειακό*.
*Τηλεπάθεια*
Είναι η υπερφυσική ικανότητα επικοινωνίας μέσω της σκέψης. Αυτοί που το έχουν, λένε ότι *απλά σκέφτονται έναν άνθρωπο και αρχίζουν να του μιλάνε σαν να είναι παρόν*· τότε αυτό το άτομο θα ακούσει στο μυαλό του τη φωνή που του μιλάει από απόσταση, όσο μακριά κι αν είναι.
*Διαίσθηση*
Είναι η δύναμη που σου επιτρέπει να *γνωρίζεις τα πάντα, χωρίς την ανάγκη να σκεφτείς ή να αιτιολόγησεις*. Απλά ξέρεις κάτι στην καρδιά σου, όπως όλα όσα περιέχει ένα βιβλίο, τι θα συμβεί στο κοντινό ή μακρινό μέλλον, *τι πραγματικά συμβαίνει σε μια συγκεκριμένη κατάσταση*, το μονοπάτι που πρέπει να επιλέξεις, τη σωστή απάντηση, τη σωστή απόφαση στο timing σε όλα τα επίπεδα ls κλπ
*Μαγικό Αυτί*
Είναι η δύναμη που αποδίδεται *ακούγοντας τις άλλες διαστάσεις, εδώ και τώρα*. Για παράδειγμα, ακούγοντας τις φωνές των νεκρών, αγγέλων, όντων από άλλους κόσμους, Πνεύμα κτλ. Παρομοίως, είναι η ικανότητα να ακούς από οποιαδήποτε απόσταση, ό,τι κι αν γίνει. Κάποιος με αυτή την ικανότητα ενεργοποιημένη, από τη Νέα Υόρκη θα μπορούσε να ακούσει μια συζήτηση στο Περού, σε πραγματικό χρόνο, απλά συγκεντρωμένος.
*Πολυβοειδής*
Είναι η ψυχική ικανότητα να *βλέπεις ταυτόχρονα, πολλαπλά σενάρια του πλανήτη*. Κάτι σαν πολλαπλές κάμερες που στάλθηκαν και ένας μεγάλος αριθμός οθόνων ανατέθηκε σε κάθε μία. Είναι μία από τις *δυνάμεις που διαθέτουν μόνο τα πιο εξελιγμένα μέσα, σύμφωνα με τον εσωτερισμό*. είναι σαν τη διόραση, μόνο πολλαπλά.
*Διαύγεια*
Στην Ανατολή το λένε *"Τρίτο Μάτι"*. Είναι μια πνευματική ματιά που σύμφωνα με τα πνεύματα, όλοι έχουμε ανάμεσα στα φρύδια, αλλά ανάπηροι. Όσοι μπορούν να τον ξυπνήσουν, συμφωνούν όλοι οι ειδικοί των κρυμμένων επιστημών, *μπορεί να βλέπει τη μετά θάνατον ζωή όποτε θέλει, όντας παρών με σάρκα*. Εκτός από το να βλέπεις το χρώμα της αύρας ενός ατόμου, να βλέπεις οποιαδήποτε σκηνή από απόσταση, να διαβάζεις μυαλά, να προβλέπεις το μέλλον, να βλέπεις το παρελθόν κλπ.
*Αστρική Προβολή*
Είναι μία από τις πιο λανθάνουσες σχολές στον άνθρωπο, σύμφωνα με τον αποκρυφιστή γιατρό Arnold Krum Heller. Κάθε φορά που αποκοιμιόμαστε, *η ψυχή φεύγει από το φυσικό σώμα και μπαίνει σε μια ανώτερη διάσταση της φύσης, χωρίς πολλοί να το συνειδητοποιήσουν*, γιατί σύμφωνα με τον Krum Heller, σχεδόν όλοι μας έχουμε μια κοιμισμένη Συνείδηση και ως εκ τούτου δεν θυμόμαστε την αστρική μας. ταξίδια όλη τη νύχτα.
Ωστόσο, ο Samael Aun Weor, άλλος ένας γνωστός αποκρυφιστής του 20ου αιώνα, εξασφαλίζει ότι αναπτύσσοντας αυτή την έμφυτη δεξιότητα, *θα μπορούσε κανείς να ταξιδέψει σε άλλες διαστάσεις με την ψυχή, να διερευνήσει τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου, μεταξύ άλλων θαυμάτων* Εξετάστε όλα όσα θέλετε να μάθετε, γιατί ο *Αστρικός Κόσμος* είναι κάτι σαν ένα σούπερ mega internet, όπου είναι όλες οι πληροφορίες που θέλετε.
Αρκετοί συγγραφείς έχουν αναφέρει ότι ορισμένοι κυβερνητικοί φορείς ασφαλείας, εδώ και δεκαετίες * εκπαιδεύουν εξειδικευμένους στρατιώτες στην απομακρυσμένη όραση * ακόμα και αν, για παράδειγμα, συγκεντρώνοντας το μυαλό σας * μπορείτε να το δείτε στο μάτι της σκέψης σας, βάσεις, συναντήσεις, σημεία tac tical και οτιδήποτε*, από τον εχθρό ή οποιοδήποτε άτομο *Γη*.
Η επιστήμη, με τη σειρά της, προχωρά στην έρευνα και τα πειράματα όλων αυτών και αποδεικνύει κάθε μέρα όλο και περισσότερο ότι το *"ανθρώπινο μυαλό είναι ένα άγνωστο και ισχυρό σύμπαν"*.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ