Τα Ακασικά Αρχεία ....... Τα ιερά βιβλία της ψυχής

 Τα Ακασικά Αρχεία είναι αληθινά ενεργειακά αρχεία που έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν τις αναμνήσεις των μεμονωμένων ψυχών. Κάθε ψυχή έχει το δικό της. Το Ακάσα, με τα Ακασικά Αρχεία, βρίσκεται στο Θείο Σχέδιο όπου βρίσκεται το πιο αγνό και αληθινό μέρος σου.

Σε αυτά είναι αποτυπωμένο κάθε γεγονός κάθε ψυχής κάθε αισθανόμενου όντος που έχει ενσαρκωθεί σε αυτόν τον Πλανήτη. Όλες οι καταστάσεις, οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι λέξεις, οι προθέσεις και οι πράξεις ενός όντος από τον διαχωρισμό του από την Πηγή έως την επιστροφή του στο σημείο προέλευσης καταγράφονται σε αυτό το Αρχείο.
Αυτό το μητρώο λοιπόν μας συνδέει μεταξύ μας και είναι η μεγαλύτερη πηγή γνώσης που μπορούμε να αντλήσουμε, σε αυτό αναφέρεται η Βίβλος όταν μιλάει για το «Βιβλίο της Ζωής».
Όλα τα ταξίδια μετενσάρκωσης της ψυχής παραμένουν καταγεγραμμένα σε αυτά τα αρχεία, αλλά ως θέμα αυτοσυντήρησης το ον διαγράφει τη μνήμη του για να μην αυτοκαταστραφεί διατηρώντας τη μνήμη προηγούμενων λαθών ή τραυμάτων.
Το να έχεις πρόσβαση στα Αρχεία σημαίνει ότι μπορείς να λάβεις ενδείξεις για να προχωρήσεις προς τον στόχο που έχει καθιερώσει να επιτύχει το ον πριν ενσαρκωθεί.
Η απόκτηση ανάγνωσης των ακασικών αρχείων κάποιου ισοδυναμεί με τη συμβουλή ενός χάρτη πριν ξεκινήσετε ένα ταξίδι: ο στόχος πιθανότατα θα επιτευχθεί ούτως ή άλλως, αλλά η συμβουλή του χάρτη αποφεύγει τις περιττές παρακάμψεις.
Σε αυτήν την εμπειρία, σε αντίθεση με αυτό που συμβαίνει σε μια παλινδρόμηση, δεν χρειάζεται να ξαναζήσετε τους διαφορετικούς θανάτους για να μάθετε το νόημα μιας ζωής. Μπορεί να μας το αποκαλύψουν οι Κύριοι Φύλακες των Ακασικών αρχείων, που γνωρίζουν τα πάντα για εμάς και διατηρούν με αγάπη όλες τις πληροφορίες που μας αφορούν στις διάφορες ενσαρκώσεις.
Οι Δάσκαλοι μας αποκαλύπτουν μόνο τον τύπο και την ποσότητα των πληροφοριών που μπορεί να περιέχει η ψυχή μας τη στιγμή της ανάγνωσης. Για να μην παρεμβαίνουμε στη ζωή μας και στην εφαρμογή της ελεύθερης βούλησής μας, οι πληροφορίες που λαμβάνουμε θα είναι πάντα συμβατές με την εξελικτική στιγμή στην οποία βρισκόμαστε.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ