ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ

 Εδώ και χιλιάδες χρόνια, και σε ολόκληρο τον κόσμο, σε κάθε θρησκεία από τον Ινδουισμο, Εβραϊσμό, Βουδισμό, Ταοϊσμό, Χριστιανισμό ως και τον Μουσουλμανισμο περιμένουν κάποιον "Σωτήρα" να τους σώσει, ασχέτως αν λέγεται ‘"Μεσσίας" "Ιμάμ Μάχντι ", "Χριστός" ή "βουδας".

Η αναμονή για έναν σωτήρα είναι ο ορισμός του σκλάβου. Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα αυτό. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται πνευματικοί δεν έχουν ιδέα για τι μιλάνε εξ αρχής, επειδή δεν είναι φωτισμένοι απλά νομίζουν ότι είναι.
Πάσχουν από ένα σύμπλεγμα ανωτερότητας και περιπλέκουν τα πράγματα επειδή οι ίδιοι δεν τα καταλαβαίνουν, και ως εκ τούτου αδυνατούν να τα εξηγήσουν στους άλλους.
Ο στόχος της ζωής στη γη είναι η πνευματικοποίηση της ύλης ή του σώματος. Έτσι, πρώτα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε μέρος του υλικού κόσμου και ότι το γεγονός αυτό φέρνει μαζί του υπευθυνότητα και συνέπειες. Κάθε θρησκεία λέει ότι το σώμα είναι ο ναός μας όπου ζει το πνεύμα. Έτσι, για να ξεκινήσετε καθολικά την ιστορία του πνευματισμού, πρέπει να καθαρίσετε τον ναό σας από όλες τις τοξίνες, τις ασθένειες, τις κακές συνήθειες, τις εξαρτήσεις και τα βίτσια.
Να οδηγηθείτε προς την αρετή και το «Γνώθι Σαυτόν» …
Η περίφημη επιγραφή που ήταν γραμμένη επάνω από την κεντρική είσοδο του Μαντείου των Δελφών.
Το "γνῶθι σαὐτόν" < γιγνώσκω + εαυτός, που σημαίνει, "Γνώρισε τον εαυτό σου » και αποδίδεται στον Χείλωνα Δαμαγήτου τον Λακεδαιμόνιο, έναν απ' τους επτά σοφούς.
Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο τρόπο που είχε επιλέξει ο Απόλλων για να προτρέψει, αν όχι να υποχρεώσει τον άνθρωπο εκείνο που θα περνούσε την πύλη του ναού του, να ασχοληθεί με τον εαυτό του, να στρέψει την σκέψη του προς τα έσω και να θελήσει να ανακαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο.
Όταν το καταφέρετε αυτό, τότε θα προσεγγίσετε υψηλότερα επίπεδα πνευματικότητας και συνείδησης γενικότερα.
Το τραγικό είναι ότι δισεκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν χωρίς καν να συναντήσουν τον "Σωτήρα" τους σε αυτόν τον φυσικό/υλικό κόσμο, και αυτό συμβαίνει από τα αρχαία χρόνια.
Η Αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική, όλοι έχουμε μέσα μας τον εν δυνάμει εγγενή "Σωτήρα", ο καθένας από εμάς. Είναι τα Επτά Πνεύματα του «Θεού»/Επτά Τσάκρα/Επτά Εκκλησίες/Επτά Κέντρα Δυνάμεων Ζωής/Επτά Βιοενεργειακά Κέντρα μέσα σε κάθε άνθρωπο που μπορούν να τον σώσουν από τα βάσανα και να τον βοηθήσουν τελικά να αποκτήσει την φώτιση/βασίλειο του Θεού (παράδεισο) και την αιώνια ζωή.
Κανείς άλλος δεν μπορεί να μας "λυτρώσει"… Παρά μόνο ο εαυτός μας. Υπάρχουν παρά διαθέσιμες τεχνικές/μέθοδοι για την είσοδο «στη βασιλεία του Θεού/Ουράνια πατρίδα/Παράδεισο». Αλλά εσείς οι ίδιοι πρέπει να καταβάλλετε την προσπάθεια και την αφοσίωση για να αφυπνιστείτε/ανέλθετε πνευματικά/αναγεννηθείτε/ανοίξετε τον θεϊκό σπινθήρα (Δύναμη Ζωής, ιερή φλόγα) η οποία βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης/ουρά/κόκκυγα σας προκειμένου να ενεργοποιήσετε τα Βιοενεργειακά Κέντρα μέσα σας..
Κάθε πραγματικός, αυθεντικός γκουρού, σοφός, προφήτης, σαμάνος, άγιος, μυστικιστής, διδάσκαλος, θεός και θεά διδάσκουν αυτή τη διαχρονική Αλήθεια εδώ και χιλιάδες χρόνια. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα δυσκολευτούν να την καταλάβουν.
Αλλά σας διαβεβαιώνω όλους…. ότι, το "Βάπτισμα διά πυρός" , η "ανάσταση", η "χριστική Συνείδηση", "Συνείδηση του Βούδα", "Συνείδηση του Θεού", "Κοσμική Συνείδηση" ή "Καθολική Συνείδηση"…βρίσκεται μέσα σας…. είναι πραγματικότητα και μπορεί να επιτευχθεί σε αυτήν την παρούσα ζωή…
Οι Δέκα Εντολές του Σόλωνος
I. ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΙΑΝ ΟΡΚΟΥ ΠΙΣΤΟΤΕΡΑΝ ΕΧΕ
II. ΜΗ ΨΕΥΔΟΥ
III. ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΛΕΤΑ
IV. ΦΙΛΟΥΣ ΜΗ ΤΑΧΥ ΚΤΩ ΟΥΣ Δ'ΑΝ ΚΤΗΣΗΙ ΜΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕ
V. ΑΡΧΕ ΠΡΩΤΟΝ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΣΘΑΙ
VI. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΜΗ ΤΑ ΗΔΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ
VII. ΝΟΥΝ ΗΓΕΜΟΝΑ ΠΟΙΟΥ
VIII. ΜΗ ΚΑΚΟΙΣ ΟΜΙΛΕΙ
IX. ΘΕΟΥΣ ΤΙΜΑ
X. ΓΟΝΕΑΣ ΑΙΔΟΥ
Αυτές είναι 10 «εντολές» (δελφικά παραγγέλματα) που αρμόζουν στους ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι αυτές του «θεού» Γιαχβέ των ιουδαίων.
«Τὰ σπουδαῖα μελέτα» Σόλων 638 π.χ – 559 πχ σου θυμίζει κάτι;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ.. ΑΡΚΕΙ ΝΑ
ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ.
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΕΣΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΞΩ
ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ