Ο ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ Α-ΔΕΛΦΩΝ ........ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΙ ΟΙΚΟΙ

 Στην φώτο ΝΟ 3 βλέπουμε μια εικόνα πολύ γνωστή από την ελληνική μυθολογία. Τον Ηρακλή μικρό να πνίγει τα δύο φίδια/Ιερατεία που είχε στείλει η θεά Ήρα/Σελήνη για να τον σκοτώσουν.

Και ενώ η πάλη ανάμεσα στα 2 κέντρα εξουσίας του πλανήτη ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ φανερά μέσα από τις Αμερικάνικες εκλογές...., και σήμερα είναι πλέον φανερό τι έλεγα τότε..: "Για γίνει όμως αυτή η συντεταγμένη εθνική αντίσταση , πρέπει πρώτα αυτά τα 2 Κέντρα εξουσίας να ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βγει νικητής ΚΑΝΕΙΣ. Θέλω σύγκρουση αυτών των 2 κέντρων εξουσίας....και ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ...ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.!! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ."..."..
Έχει κανείς αμφιβολία για το τι πρόκειται να γίνει στην Αμερική ανάμεσα σε αυτά τα 2 Ιερατεία;; Τον Όνο και τον Ελέφαντα... Αυτοί θα ξεπεράσουν και εμάς στον διχασμό.!!! Άν κερδίσει ο Τράμπ θα είναι με πολύ ελάχιστη διαφορά, και τότε οι Δημοκρατικοί θα κάψουν όλη την Αμερική...αν χάσει ο Τράμπ και κερδίσει στο όριο πάλι ο Μπάιντεν...τότε ο Τράμπ δεν θα παραδώσει την εξουσία.!! Κάτι ξέρουν οι καταστηματάρχες που ασφαλίζουν τα μαγαζιά τους. Εκεί θα γίνει η σφαγή του Δράμαλη.!!
Η ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΚΑΡΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2050......ΑΛΛΑ ......Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΠΕΥΘΗΚΕ ΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025 .......ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΑΡΑΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ......
ΖΕΥ ΠΑΤΕΡ...γεννηθήτο το θέλημα σου...με τους Σίνες θα ασχοληθούμε μετά. Πρώτα προέχουν τα δύο φίδια/Ιερατεία της Σελήνης. Μετά στόχος θα είναι οι Σίνες...
Τα δύο φίδια μας τα έδειξαν και μέσα απο την ταινία Κόναν ο Βάρβαρος...ο Οίκος του Σετ για τους Αιγύπτιους ή Τυφώνα για τους Έλληνες ή Σατανά για τους χριστιανούς.'
''ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΝΑΓΚΗ'' ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ [ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ] ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΓΑΛΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ .......
Στο άστρο του Κυνός λοιπόν κατοικούσαν οι Α-ΔΕΛΦΟΙ μας, που είναι και Α-ΔΕΛΦΟΙ πολλών άλλων ανθρώπων σε άλλους πλανήτες. Οι Έλληνες είμαστε Συμπαντική Φυλή, έχουμε δημιουργήσει αποικίες σε πολλά άλλα πλανητικά συστήματα. Για αυτόν τον λόγο είχαν δημιουργήσει τον Αποικιακό Στόλο, που το όνομα μας δηλώνει ότι εκτελούσε αποικιστικές αποστολές προς διάφορες περιοχές γύρω από την έδρα του. Κινούνταν συνεχώς και περιόδευε σε διάφορους πλανήτες όπου στο παρελθόν είχαν εγκαταστήσει αποίκους, ενώ παράλληλα ένα σκέλος του Στόλου ειδικεύονταν στην δημιουργία και επιλογή νέων κατάλληλων πλανητών όπου θα εγκαθίσταντο στο μέλλον ομάδες των Α-ΔΕΛΦΩΝ μας.

Σίγουρα αυτό θα σας θυμίζει τις διάφορες αποικίες των Ελλήνων πάνω στον πλανήτη Γη, είναι μέσα στο d.n.a μας όλο αυτό, μέσα στην γονιδιακή μας μνήμη υπάρχει όλη η γνώση σαν "ανάμνηση" απο την αποικιστική μας δράση σε διάφορους άλλους πλανήτες, και το κάναμε και εδώ πάνω σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, διότι δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, είμαστε γεννημένοι, και εκ φύσεως προβληματισμένοι, να ερευνούμε, να επεκτείνουμε το νου μας, να επεκτείνουμε την γνώση μας, να επεκτείνουμε το είδος μας προς όλες τις κατευθύνσεις.!! Εκ φύσεως ένας Έλληνας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και δεν μπαίνει σε καλούπια, ακόμα και όταν σταματάμε , το κάνουμε απλά και μόνον για να οργανώσουμε την συνέχεια της φυσικής μας επέκτασης , είτε πνευματικά, είτε αποικιστικά, είτε τεχνολογικά. Λατρεύουμε τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις νέων κόσμων, νέων πλανητών, που έχουν την δυνατότητα να διατηρήσουν και να συντηρήσουν την ζωή στην επιφάνεια τους.
Και αυτό το κάνουμε εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Και δεν νομίζω να σταματήσουμε ποτέ. Βλέπετε δεν νομίζω να μπορούμε να σταματήσουμε ποτέ. Ακόμα και αυτοί που γεννήθηκαν στο άστρο του Κυνός, και μετέφεραν την ζωή εδώ, δεν προέρχονταν από εκεί. Οι πρώτοι άποικοι του Άστρου του Κυνός δεν γεννήθηκαν εκεί. Ήρθαν περίπου με τον ίδιο τρόπο που ήρθαμε και εμείς απο την πατρίδα μας στην Γη. Δηλαδή με τον στόλο τους, και μάλιστα από μια περιοχή του Σύμπαντος που η απόσταση από το Άστρο του Κυνός είναι , τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο φορές μεγαλύτερη από την απόσταση της Γης από το Άστρο του Κυνός. Κανείς δεν μπορεί να μετρήσει αυτήν την απόσταση με στάδια η άλλο σύστημα μετρήματος, παρά μόνο μπορεί κανείς να μετρήσει αποστάσεις που διανύονται σε....χιλιετηρίδες.!!!
Υπάρχουν βέβαια και αποστάσεις που μετριούνται με χιλιάδες χιλιετηρίδων.Είναι δύσκολο να σας περιγράψω περίπου από πόσο μακριά ήρθαν αυτοί που έφεραν τους πρώτους αποίκους του Άστρου του Κυνός. Το άστρο του Κυνός είναι στον ίδιο γαλαξία με την Γη, και μάλιστα είναι στην άκρη της μιας πλευράς του. Αυτή η άκρη απέχει απο τον διπλανό γαλαξία, προς την κατεύθυνση του γαλαξία απ' όπου προήλθε ο στόλος των αρχικών αποίκων, δέκα χιλιάδες φορές την απόσταση της Γης -Άστρου του Κυνός. Ο διπλανός γαλαξίας έχει μήκος άλλες δύο χιλιάδες φορές την ίδια απόσταση , δηλαδή της Γης-Άστρου του Κυνός. Για να φτάσει κανείς από το άστρο του Κυνός στον Γαλαξία απ' όπου προήλθαν οι πρώτοι άποικοι πρέπει να περάσουμε 9 Γαλαξίες.!!
Εάν για να φτάσουμε απο τον έναν Γαλαξία στον άλλο και αφού τον διασχίσουμε , φτάσουμε στο άλλο άκρο του χρειαζόμαστε 1.200.000 γήινα χρόνια , αν το πολλαπλασιάσουμε το 9 , θα λάβουμε περίπου 110.000.000 γήινα χρόνια ταξιδιού, με ένα μέσον που θα πρέπει να ταξιδεύει ασταμάτητα , με ταχύτητα 1000 φορές πιο γρήγορα από το μέσα που έχουμε σήμερα.
Όλοι οι υπολογισμοί είναι παιδαριώδεις μπροστά στις πραγματικές αποστάσεις, . Βλέπετε η πραγματική απόσταση θα μπορούσε να είναι και 1000 φορές μεγαλύτερη από αυτήν που χρησιμοποίησα στο παράδειγμα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια απίστευτη απόσταση που κανένας πολιτισμός , όχι μόνον δεν θα μπορούσε να κάνει , αλλά ούτε να τολμήσει να το φανταστεί.!!
Ναι αλλά όμως οι ιδρυτές του πολιτισμού στο Άστρο του Κυνός ήρθαν από εκείνον τον μακρινό Γαλαξία, που είναι αδύνατον το οποιοδήποτε ταξίδι. Και κάποιος εδώ ίσως να ρωτήσει πως είναι αυτό δυνατόν;;; Η απάντηση είναι...Ήρθαν μεν , αλλά δεν...ταξίδεψαν.!!
Θα σας πω τι έκαναν και πήγαν από τον Γαλαξία Νο 1 , στον Γαλαξία Νο 10 περνώντας μέσα από άλλους 9 , χωρίς όμως να ταξιδέψουν. Ενώ εμείς ταξιδεύουμε παίρνοντας , αεροπλάνα, πλοία, τραίνα η αυτοκίνητα...αυτοί έχουν έναν άλλον τρόπο.
Ανοίγουν με "τρόπους" που γνωρίζουν μόνο αυτοί, ένα τεράστιο "παράθυρο" μπροστά τους , από την άλλη μεριά είναι ο Γαλαξίας που θέλουν να πάνε, η ας πούμε οι Πυραμίδες. Βαδίζοντας λοιπόν πάνε από τον χώρο που βρίσκονται στον διπλανό , εκεί που είναι οι Πυραμίδες . Όταν περάσουν κλείνουν το "παράθυρο" κλειδώνουν τα παράθυρα με τα "κλειδιά" τους και συνεχίζουν να υπάρχουν στον νέο χώρο , εκείνον με τις Πυραμίδες. Όταν θέλουν να επιστρέψουν , πηγαίνουν εκεί που ήταν το "παράθυρο" , ξεκλειδώνουν , το ανοίγουν, περνούν στο διπλανό χώρο και ξανακλειδώνουν πίσω τους. Το περιγράφω πολύ απλά, διότι χρειάζεται πολλές και εξειδικευμένες γνώσεις για να το καταλάβει κανείς. Αυτό το κάνουν πολύ τακτικά, έτσι ταξιδεύουν αυτοί απο το Άστρο του Κυνός, και οι Διοικητές προς την Μητρόπολη . Εκεί στην Μητρόπολη την μέθοδο αυτήν την λέμε....Νοητική Μεταφορά Μηδενικών Χρόνου, αλλά η διαδικασία λέγεται και Δημιουργία Διανοητικής Χρονοπύλης. Η χρησιμότητα της είναι τεράστια όταν πρόκειται κανείς να διανύσει τεράστιες αποστάσεις, που χρειάζονται χιλιάδες έτη ταξιδιού.
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.......???
ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΑ......
Εδώ μερικά σημεία για να μην ψάχνεις στα τυφλά :

1) «Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς» (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30)

Άρα αφού οι Έλληνες δεν προέρχονται από γήινο σπέρμα.....δεν φτιάχτηκαν σε αυτόν τον πλανήτη. Αντίθετα αυτοί έδωσαν εδώ την ζωή, την δημιουργία με το δικό τους σπέρμα.

2)«Απόγονοι των θεών και παιδιά των θεών» ονομάζονται οι Έλληνες.» (Πλάτωνας Τίμαιος 40β)

"Θεοί" όχι με την έννοια που μας έμαθαν στο σχολείο, αλλά με την πραγματική.Δηλαδή Συμπαντικοί Επιστήμονες και Δημιουργοί Ζωής.

3)«Θεοί και άνθρωποι έχουν την ίδια καταγωγή». (Ησίοδος: Έργα και Ημέρες και Πίνδαρος Ωδή Νεμεονίκου).

4)«Γεννήματα και θρέμματα θεών γεμάτοι αρετές» χαρακτηρίζονται οι Έλληνες». (Πλάτωνας Τίμαιος 24 d).

5)«Είναι φυτά τ” ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά.» (Πλάτωνας Τίμαιος 23 d – e).

Εδώ μας το λένε καθαρά...στον Ουρανό βρίσκονται οι ρίζες μας.!!!
Ο καιρός γαρ της ελληνικής αληθινής Αποκαλύψεως
(Και μη Αποκαλύψεως-συγκαλύψεως)
εγγύς εγγυτάτω!
ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ........
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ