ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ

 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ......

ΜΗΠΩΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ .....???
Όλα σε αυτό το Σύμπαν δονούνται σε μια ορισμένη συχνότητα που τους δίνει την μοναδικότητα της ύπαρξης τους, όπως επίσης στο αν και κατά πόσο είναι αντιληπτά και από ποιούς.
Οποιαδήποτε διακοπή σε αυτή τη συχνότητα προκαλεί τη θραύση ή την αλλοίωση της ευαίσθητης σχέσης του αντικειμένου με το Σύμπαν και είτε το εξαφανίζει είτε το κάνει να υπάρχει μεν αλλά σε ένα διαφορετικό επίπεδο ύπαρξης από πριν.
Όταν οι άνθρωποι το συνειδητοποιούν όλο αυτό, αγωνίζονται για ένα υψηλότερο επίπεδο συχνότητας μελετώντας ή ψάχνοντας ένα βαθύτερο νόημα της ζωής.
Αυτό το ανώτερο επίπεδο, αποκαλείται moksha ή nirvana.
Τώρα, υπάρχουν ενδεικτικά σημάδια που δείχνουν αν κάποιος έχει αποκοπεί από την γήινη ή και την κοσμική συχνότητα. Αντίστοιχα, υπάρχουν και εκείνα τα σημάδια ότι μπορεί να είστε συνδεδεμένοι.
Εάν έχετε, έστω και δύο από τα σημάδια που ακολουθούν, αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε αποκοπεί εντελώς κι ότι αν το θελήσετε έχετε την δυνατότητα να αυξήσετε τη συχνότητά σας ακόμα περισσότερο με πρακτικές και μεθόδους, όπως ο διαλογισμός, η γιόγκα κλπ.
Διαβάστε επίσης: Δείτε αν Ανήκετε στο 1% του Πληθυσμού που Είναι Γενετικά Ανώτερης Συχνότητας
Τα σημάδια είναι τα εξής:
Χαρακτηριστικά των Ατόμων
που Γεννιούνται με Υψηλότερη Συχνότητα
1. Νιώθετε σαν ένας περιπλανώμενος, που ψάχνει για ένα δέντρο για να προστατευτείτε σε μια καταιγίδα. Ζείτε συνεχώς για έναν σύντροφο ή έναν σύζυγο ή μια ισχυρή οικογένεια.
2.Παρά τη νοημοσύνη σας, δεν είστε ποτέ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα που παίρνετε. Έχετε την τάση να πιστεύετε ότι μπορείτε πάντα να κάνετε καλύτερα.
3. Εσείς, όπως και η Ιωάννα της Λωραίνης, «ακούτε φωνές» πιθανότατα άλλων κοσμικών όντων. Κάτι μέσα σας «μιλάει».
4. Είστε άστατοι. Ταλαντεύεστε ανάμεσα σε αισθήματα και συναισθήματα.
5. Οι στιγμές διεύγειας και απόλυτης σαφήνειας δεν διαρκούν πολύ, αλλά είναι καθοριστικές.
6. Τα όνειρά σας είναι ζωντανά και καθαρά. Είναι σαν τα οράματα που σας δίνουν και τους δαίμονες στη μάχη και την έμπνευση για να συνεχίσετε να αγωνίζεστε. Μερικές φορές μπορεί να είναι εξαντλητικές και τρομακτικές, και μερικές φορές μπορείτε ακόμη και να τις απολαύσετε.
7. «Δένεστε» πολύ έντονα. Είναι σαν τη συνάντηση δίδυμων φλογών. Δεσμεύεστε σαν να μην υπάρχει αύριο. Όταν κόβετε τους γόρδιους, γίνεστε αδίστακτοι. Ενώ όταν αγαπάτε το κάνετε με όλο σας το είναι.
8. Ο χρόνος για εσάς είναι κάτι σαν ένα κομμάτι ύφασμα που διπλώνεται. Είναι πολύ πιο απτός και πολύ πιο σημαντικός. Η αντίληψή σας είναι απολύτως διαφανής και γρήγορη σε σύγκριση με άλλες.
9. Πιστεύετε στην ελεύθερη βούληση και τον προορισμό. Γνωρίζετε ότι σχεδιάζονται μεγαλύτερα πράγματα για σας, αλλά ταυτόχρονα ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε τις σωστές επιλογές με την εργασία σας για να φτάσετε ως εκεί.
10. Το ένστικτό σας δεν σας έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής. Είστε αντιληπτικοί και η διαίσθησή σας είναι συντονισμένη με ιδιαίτερη ακρίβεια. Μπορείτε να διαβάσετε τις προθέσεις των ανθρώπων από τη γλώσσα του σώματός τους. Επειδή η διαίσθησή σας έχει αποδειχθεί ότι είναι σχεδόν πάντα εύστοχη, την εμπιστεύεστε και πάντα την ακολουθείτε και ενεργείτε βάσει αυτής.
11. Οι άνθρωποι προσελκύονται φυσικά από την προσωπικότητά σας, όπως τα μυρμήγκια από την ζάχαρη. Αυτό συμβαίνει επειδή είστε γεννημένος ηγέτης, γεμάτος χάρισμα και άυλη σπίθα που ξεχωρίζει μέσα σε ένα πλήθος ανθρώπων που τον αναγνωρίζει.
Οι άνθρωποι έρχονται σε σας για συμβουλές και βοήθεια. Έχετε μια βαθιά επιρροή σε αυτά και μπορείτε να τα χειριστείτε εύκολα. Αλλά δεν χρησιμοποιείτε αυτή την επιρροή για την επίτευξη σκοπών με εγωιστικά και προσωπικά συμφέροντα – ή τουλάχιστον τις περισσότερες φορές.
12. Η σοφία και η έμφυτη ευαισθητοποίηση τις οποίες οι άνθρωποι προσπαθούν να επιτύχουν μέσα από διάφορες πρακτικές και μεθόδους διαλογισμού, είναι ήδη μέσα σου. Τις έχεις από τότε που ήσουν παιδί. Αποτέλεσμα είναι ότι αισθάνεστε συχνά αποξενωμένοι και μόνοι, αποσπασμένοι από τους φίλους και τους συνομηλίκους σας.
13. Είστε ένα άτομο με φυσικό κίνητρο. κάποιος που είναι θετικός και φωτισμένος και γενικά ελπιδοφόρος για την ύπαρξη. Η βούληση να κάνετε έναν καλύτερο κόσμο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας είναι βαθιά ενσωματωμένη μέσα σας. Είστε χαρούμενος και πολύ αγαπητός.
14. Σπάνια αρρωσταίνετε. Είστε ένα φυσικά υγιέστατο άτομο, σε αντίθεση με άλλους που διατηρούν την υγεία τους μέσα από χάπια και φάρμακα.
Έχετε ένα πολύ ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και φροντίστε να παραμείνει έτσι. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, φροντίζετε για τον εαυτό σας και όλους τους άλλους
ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ