Η ΑΓΝΟΙΑ ΓΕΝΝΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ.

 Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ Η ΕΚΑΣΤΩΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ.

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.
ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ.
ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...
ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ GAVIN NEWSOM:
«ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ.»
Ο Gavin Newsom δυσκολεύεται να αποφασίσει εάν η Nancy Pelosi ή το Αδρενοχρώμιο (Adrenochrome) επηρέασαν την απόφασή του να κλειδώσει την Καλιφόρνια και να επιβάλει αντισυνταγματικές εντολές εμβολίων και μάσκας σε πολίτες που τον έβαλαν ανόητα στην εξουσία. Μέχρι πρόσφατα, ο ντροπιασμένος κυβερνήτης έλεγε στους ανακριτές του Σώματος Γενικών Εισαγγελέων του Ναυτικού των ΗΠΑ (JAG) ότι η Πελόζι, λόγω των αντιρρήσεών του, τον πίεσε για τις αποφάσεις του, ότι τον απείλησε να τον καταστρέψει, εκτός και αν δεχόταν τις απαιτήσεις της για εγκλεισμό (lockdown).
Αλλά την Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου, ο Newsom μετατόπισε την ευθύνη μακριά από την Pelosi και σε ένα άψυχο κακό: το Αδρενοχρώμιο, ένα φαρμακευτικό κοκτέιλ που αποτελείται από οξειδωμένη αδρεναλίνη που συλλέγεται από τα επινεφρίδια τρομοκρατημένων παιδιών και συνθετικά οπιοειδή. Αξιοσημείωτοι εθισμένοι ήταν η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον, ο Τζον Ποντέστα και ο Μπιλ Γκέιτς. Οι καταδικασμένοι παίκτες του Βαθέως Κράτους είχαν πει ότι το επιβλαβές φάρμακο μετριάζει την ασθένεια, παρατείνει τη ζωή και ενισχύει τη σεξουαλική ικανότητα, αλλά μερικές φορές έχει σοβαρές παρενέργειες - σχιζοειδή ψύχωση.
Όταν μιλούσε σε ερευνητές του JAG, ο Newsom υπαινίχθηκε μια νέα παρενέργεια: Κλίση προς υποβολή.
Η παρατεταμένη χρήση του φαρμάκου, είπε, τον είχε κάνει επιρρεπή σε υποδείξεις, αναγκάζοντάς τον να ασπαστεί σκέψεις και ιδέες που διαφορετικά θα θεωρούσε κατακριτέες.
Σε μια ένορκη κατάθεση, ο Newsom είπε ότι του παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Αδρενοχρώμιο τον Ιανουάριο του 2019, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ενώ παρευρέθηκε σε ένα πλούσιο πάρτι γεμάτο με πολιτικές ελίτ και αστέρες του Χόλιγουντ, τον πλησίασε μια διασημότητα που του ζήτησε να αφεθεί σε μια δόση Αδρενοχρώμιου.
«Ορκίζομαι ότι δεν το είχα ακούσει ποτέ πριν, δεν μου το είχαν ξαναπεί. Μου είπαν ότι θα με έκανε καλύτερο, πιο δυνατό κυβερνήτη. Ήμουν απρόθυμος, ξέρετε, αλλά αποδείχτηκε ότι όλοι το έκαναν. Πολιτικοί, διασημότητες, ακόμη και αθλητές - κατά κάποιο τρόπο δεν ανιχνεύεται στα συμβατικά τεστ ναρκωτικών. Ήμουν ήδη διστακτικός για μερικά, πάρα πολλά κοκτέιλ και υπέκυψα», φέρεται να είπε ο Newsom στους ερευνητές.
Η ανώνυμη διασημότητα, πρόσθεσε ο Newsom, τον συνόδευσε σε έναν πάγκο της τουαλέτας και του έκανε ένεση Αδρενοχρώμιου στον μηρό.
«Έχετε ποτέ δει την ταινία του Bradley Cooper, Limitless, όπου παίρνει αυτό το μαγικό χάπι και ξαφνικά μπορεί να κάνει τα πάντα; Έτσι με έκανε να νιώθω. Έτσι με κυρίευσαν αμέσως συναισθήματα ευφορίας και ένιωσα άτρωτος. Ήταν σαν να μπορούσα να κυβερνήσω τον κόσμο», είπε ο Newsom, προσθέτοντας ότι αρχικά έπαιρνε το φάρμακο κάθε δύο μήνες. Μετά κάθε μήνα. Στη συνέχεια, κάθε εβδομάδα.
«Μόνο σε σύντομες, φευγαλέες στιγμές σαφήνειας, διαύγειας κατάλαβα ότι με έκανε ανοιχτό στη δύναμη της πρότασης. Για παράδειγμα, όταν μου είπαν ότι η πολιτεία δεν έπρεπε να φυλακίζει εμπρηστές ή κλέφτες καταστημάτων, ή άστεγους που καταδιώκουν τους τουρίστες, καλά, μου φάνηκε υπέροχη ιδέα και συνέχισα. Και όταν η Πελόζι μου είπε ότι έπρεπε να βάλουμε λουκέτο στην πολιτεία και να επιβάλουμε τον εμβολιασμό και τις υποχρεωτικότητες, ακουγόταν φανταστικό. Το Αδρενοχρώμιο με έκανε να τα κάνω όλα», συνέχισε ο Newsom.
Όταν οι ερευνητές ρώτησαν τον Newsom γιατί είχε ισχυριστεί προηγουμένως ότι η Πελόζι τον είχε απειλήσει να συμμορφωθεί, είπε: «Λοιπόν, το έκανε, ή τουλάχιστον νομίζω ότι το έκανε».
Οι ερωτήσεις των ερευνητών αφορούσαν το αν ο Newsom ήταν υπό την επήρεια Αδρενοχρώμιου όταν φέρεται να βίαζε νεαρά κορίτσια στο υπόγειο του σπιτιού του στο Fair Oaks. Όπως είχε κάνει σε προηγούμενες ανακρίσεις, ο Newsom επέμεινε ότι ήταν αθώος, λέγοντας και πάλι ότι οι εξωσυζυγικές του σχέσεις ήταν με γυναίκες σε νόμιμη ηλικία.
Οι ερευνητές του είπαν ότι ο υποναύαρχος Crandall είχε στοιχεία για το αντίθετο που θα αποκαλυφθούν στο δικαστήριο του.
Δυστυχώς για τον Newsom, η στρατιωτική δικαιοσύνη δεν περιλαμβάνει πρόγραμμα αποκατάστασης από Αδρενοχρώμιο και θα αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο στις 18 Δεκεμβρίου.

https://realrawnews.com/2021/11/newsom-adrenochrome-made-me-do-it/?fbclid=IwAR3a75KRiRjCH5ZOJ_vncMx6SdLvk9Cp5iTVbbhFMFfKzQ2qJi6KsRXaMFs



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ