Αναχώρηση Προς την Πέμπτη Διάσταση. Το Ταξίδι Αρχίζει

 Τι είναι η πέμπτη διάσταση;

Πριν συνεχίσετε να διαβάζετε, κλείστε τα μάτια σας και αναπνεύστε βαθιά… έξι, πέντε, τέσσερα, τρία… σιγά-σιγά εκπνέετε.
Επαναλάβετε αυτό δύο ή τρεις φορές.
Καλώς ορίσατε, μπορούμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι.
Έχουν γραφεί και λεχθεί πολλά για την Πέμπτη Διάσταση ως μια νέα πραγματικότητα όπου εμείς οι άνθρωποι θα ζήσουμε όταν ο μετασχηματισμός του πλανήτη μας πλησιάσει σε ένα τέλος.
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, που δεν ενδιαφέρονταν καν για πράγματα όπως η προσωπική, πνευματική ή πολυδιάστατη εξέλιξη, τώρα, λαμβάνουν αυθόρμητα μηνύματα σχετικά με αυτό το θέμα και τη νέα διάσταση της ύπαρξης.
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν εντυπωσιακές διαφορές στα μηνύματα αυτά, τα περισσότερα έχουν έναν κοινό παρονομαστή, ο οποίος περιγράφεται στη συνέχεια.
Αναχώρηση προς την Πέμπτη Διάσταση
Η πέμπτη διάσταση είναι ένα εντελώς νέο επίπεδο πραγματικότητας, το οποίο βασίζεται στη συνείδηση ​​ενότητας, την αγάπη, την αρμονία, την ευγνωμοσύνη και τη συμπάθεια.
Η πέμπτη διάσταση είναι ό,τι έχει υψηλή συχνότητα, στην οποία δεν υπάρχουν χαμηλές δονήσεις.
Πώς είναι αυτό θεωρητικά; Επιτρέψτε μου να το επισημάνω:
Οι άνθρωποι που ζουν με την καρδιά τους, σε πλήρη αρμονία και ειρήνη, βιώνουν την ενότητα με όλους, δηλαδή, τον πλανήτη μας, το σύμπαν.
Υπάρχει ολική εξασθένιση του φόβου και πλήρης εμπιστοσύνη στο ξεδιπλωμένο σχέδιο του Θεού ή της Αρχικής Πηγής (όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας).
Ακολουθούν ένα πρόγραμμα αφθονίας το οποίο είναι διαθέσιμο για όλη την ανθρωπότητα, η οποία ζει σε ισότητα, δικαιοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό.
Γίνεται πλήρης αφύπνιση όλων των όντων στη συνείδηση ​​του εαυτού, ως πολυδιάστατες, ενεργειακές και φωτεινές υπάρξεις.
Ξέρω, όλα αυτά ακούγονται σαν μια ειδυλλιακή ιστορία, αλλά τέτοιες καταστάσεις βιώνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι καθημερινά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Αλλάζοντας τον εαυτό τους, αρχίζουν να επηρεάζουν το άμεσο περιβάλλον τους με την ενέργειά τους ενώ αυξάνουν ταυτόχρονα τους κραδασμούς τους, τις δονήσεις τους, την συχνότητά τους.
Σκεφτείτε, είμαστε όλοι κατασκευασμένοι από την ίδια ενέργεια – εάν όλοι αποδέχονται πλήρως και αγαπούν τους εαυτούς τους, θα αγαπούν και θα δέχονται και κάθε άλλο ον. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.
Πότε θα γίνει η Μετάβαση;
Η πραγματικότητα που βιώνετε εξαρτάται από εσάς και κανέναν άλλον. Είναι ο τρόπος που το αντιλαμβάνεστε και, ταυτόχρονα. ποια προοπτική θα ακολουθήσετε.
Δημιουργείται από εσάς.
Με κάθε σκέψη, με κάθε συναίσθημα, με κάθε δράση.
Όταν όλα αυτά συμβαίνουν σε πλήρη αλήθεια και αρμονία με τον εαυτό σας, με την εσωτερική καθοδήγησή σας, προσαρμόζεστε σε αυτήν την πραγματικότητα για να γίνετε μέρος της.
Για να φτάσετε εκεί, θα πρέπει να κάνετε ένα μεγάλο καθαρισμό εντός σας.
Μόνο έτσι θα πλησιάσετε εκεί.
Τι είναι το “εκεί”;
Δεν πρόκειται για κάποιο συγκεκριμένο μέρος, αλλά για μία κατάσταση της ύπαρξης.
Η αυξανόμενη δόνηση του πλανήτη μας κάνει όλη τη διαδικασία πιο εύκολη.
Μπορεί μερικές φορές να σας περιορίζει ή/και να σας επιβραδύνει, ωστόσο, εσείς διαμορφώνετε τις λεπτομέρειες της μετάβασής σας.
Μπορείτε, είτε να τρέξετε μακριά από τον εαυτό σας, να αναζητήσετε τους λόγους του πεπρωμένου σας στον εξωτερικό κόσμο ή να κοιτάξετε εντός σας, οπότε να θεραπεύσετε εκείνες τις πλευρές σας που χρειάζονται θεραπεία ώστε να προσαρμοστούν στη δόνηση της Νέας Γης.
Δεν στρέφονται όλοι προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, μερικοί “μεταμορφώνονται” χωρίς καν να το γνωρίζουν.
Είναι, όμως, εκπληκτικό το γεγονός ότι, όταν το συνειδητοποιήσετε, τότε το βιώνετε με όλο σας το είναι, οπότε γίνεστε μέρος αυτής της “κατάστασης” και όταν συμβαίνει, αρχίζετε να νιώθετε τον εαυτό σας να ρέει, ομαλά, σε πλήρη αρμονία, χωρίς εντάσεις και μπλοκαρίσματα.
Τότε Είστε ελεύθεροι. Πετάτε.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ