Η Νέα Παγκόσμια Τάξη, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και οι κάμερες στα Ελληνικά σχολεία.

Στις 14/09/1994 στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο David Rocfeller δηλώνει: «Είμαστε στα πρόθυρα ενός Παγκόσμιου μετασχηματισμού, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η ΣΩΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ και τα Έθνη να δεχθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη».

Και η Ντόρα Μπακογιάννη συμπληρώνει στις 01/04/2020 σε μια συνέντευξη στον ΣΚΑΪ: «Μετά τον Κορονοϊό θα υπάρξει μια άλλου είδους Παγκόσμια Διακυβέρνηση με άλλου είδους ισορροπίες. Θα δείτε ότι οι Παγκόσμιοι Θεσμού θα αλλάξουν, θα δείτε ότι και οι αλλαγές που θα συντελεσθούν θα είναι ανάλογες με τις αλλαγές που έγιναν μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε παγκόσμιο επίπεδο θα αλλάξουν οι ισορροπίες. Γιατί κακά τα ψέματα η Παγκοσμιοποίηση ήρθε και θα μείνει».

Στις 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2019 στο Μοντρέ της Ελβετίας γίνεται η ετήσια συνέλευση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Το όνομα της Νίκης Κεραμέως φιγουράρει μαζί με τα ονόματα του Γιώργου Παγουλάτου από το ΕΛΙΑΜΕΠ και του Δημήτρη Παπαλεξόπουλου της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ. Η λέσχη Μπίλντεμπεργκ ιδρύθηκε το 1954 στην Ολλανδία και εξελίχθηκε ίσως στο πιο ισχυρό κέντρο εξουσίας του πλανήτη. Η λέσχη ενδιαφέρεται πολύ για την παιδεία στις χώρες αποικίες γιατί μέσω της παιδείας μπορεί να δημιουργήσει «υπάκουους» σκλάβους. Έτσι εκτός από τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδας ελέγχει και κρίσιμους τομείς της Ελληνικής Κοινωνίας. Για να γίνει κάποιος Πρωθυπουργός στην Ελλάδα πρέπει να περάσει από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ για τις «τελικές οδηγίες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε το 2018. Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε από το Forum Amrosteti στην Λίμνη Κόμο στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου του 2014 (το Amroseti είναι η Ιταλική λέσχη Μπίλντεμπεργκ) μαζί με τον Ερντογάν, τον Σαλβίνι και τον Κίσινγκερ. Όλοι ελέγχονται από τα ίδια κέντρα εξουσίας. Συνήθως στρατολογούνται από τα Πανεπιστήμια που φοιτούν τα μεγάλα Αμερικάνικα αλλά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, όπως το Harvard, το MIT, το Cambridge, to French κ.λπ. συνεργάζονται με τις μυστικές υπηρεσίες CIA, BnD, MI6 κ.λπ. και μεγάλες Πολυεθνικές Εταιρείες. Έτσι οι ξένοι φοιτητές που φοιτούν σ’ αυτά και πρόκειται να παίξουν ρόλο στα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, στρατιωτικά πράγματα μιας χώρας, στρατολογούνται και με την πάροδο του χρόνου μέσω διαφόρων think thank και κέντρων εξουσίας «προκατασκευάζονται». Όταν «ωριμάσουν» και είναι απόλυτα ελεγχόμενοι με την βοήθεια των ΜΜΕ επιβάλλονται για να κυβερνήσουν «δια της ψήφου». Στην Ελλάδα οι λίστες των υποψηφίων πριν ανακοινωθούν περνάνε από τον έλεγχο της Αμερικάνικης Πρεσβείας. Ο Αμερικάνος Πρεσβευτής και το κλιμάκιο της CIA στην Αμερικάνικη Πρεσβεία έχουν παίξει κομβικό ρόλο στα Πολιτικά πράγματα της Ελλάδας και ελέγχουν όλους τους σημαντικούς τομείς της χώρας. Όπως της παιδείας, της ασφάλειας, των εξωτερικών σχέσεων κ.λπ.

Το 2019 τα θέματα που συζητήθηκαν στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ήταν το μέλλον της Ευρώπης, το μέλλον του καπιταλισμού και η ηθική της τεχνητής νοημοσύνης. Πίσω από τον τίτλο «στην ηθική της τεχνητής νοημοσύνης κρύβεται ένα σχέδιο για τον περιορισμό της Ελευθερίας της Έκφρασης και της Πληροφορίας στο διαδίκτυο», θα θεσμοθετηθεί ένα Παγκόσμιο καθεστώς ελέγχου των ιδεών που είναι ενοχλητικές για τους Παγκοσμιοποιητές και αυτό θα γίνεται μέσω της εξέλιξης της τεχνητής νοημοσύνης και της ψηφιακής διακυβέρνησης.

Γι’ αυτό τον σκοπό η Google αναπτύσσει μια σχετική τεχνολογία ελέγχου της τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό το σύστημα λογοκρισίας προετοιμάζεται για να χρησιμοποιηθεί απ’ όλες τις πλατφόρμες όπου συμμετέχει κοινό. Ανάμεσά τους το Wikimedia Foundation. Συμπτωματικά μαζί με την Νίκη Κεραμέως στην σύσκεψη της λέσχης συμμετείχε και η Ursula von der Leyen η οποία προσπάθησε να επιβάλει ένα νομικό καθεστώς λογοκρισίας στο διαδίκτυο με πρόσχημα την «προστασία των παιδιών».

Ο χώρος της Παιδείας αποτελεί το πρώτο στόχο ελέγχου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Ο στόχος είναι μια εκστρατεία καταστολής με σκοπό την εκμηδένιση της δυνατότητας ιδεολογικής αφύπνισης. Στο επίκεντρο θα είναι η πλύση εγκεφάλου στις νέες γενιές ώστε να αποδεχθούν τον «νέο κόσμο» που διαμορφώνεται. Τα μέλη της λέσχης θα φροντίσουν ώστε να προωθηθούν οι αξίες του «νέου κόσμου». Η Νίκη Κεραμέως έχει στενές σχέσεις με το Ίδρυμα Νιάρχος. Το Ίδρυμα Νιάρχος έχει έδρα τις Βερμούδες και οι εκπρόσωποί του κατοικούν στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας. Η σύμβαση που έχει υπογράψει με το Ελληνικό Δημόσιο, είναι σύμβαση ετεροβαρής εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και αποικιοκρατική.

Το Ίδρυμα Νιάρχος χρηματοδοτεί τα ανοιχτά σχολεία του Δήμου Αθηναίων. Τα ανοιχτά σχολεία Εκπαιδεύουν πολίτες στη χρήση των κομπιούτερς. Τα ανοιχτά σχολεία αντιστοιχούν στις ανοιχτές κοινωνικές του Τζορτζ Σώρος. Ο Δήμος Αθηναίων έχει εκχωρήσει σε μια ΜΚΟ του Σώρος, την Solidarity Now, το παλιό φρουραρχείο απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης.

Την εκπαίδευση αυτή την έχει αναλάβει η εταιρεία Cisco Hellas Α.Ε., θυγατρική της πολυεθνικής CISCO ing που έχει έδρα στο Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια. Η Cisco Hellas έχει αναλάβει και την εγκατάσταση των καμερών στα Ελληνικά σχολεία που θα καταγράφουν τι γίνεται στις αίθουσες διδασκαλίας. Το Ίδρυμα Νιάρχος που έχει στενή σχέση με την Cisco Hellas Α.Ε. χρηματοδότησε το ίδρυμα Rockefeller με 3 εκατομμύρια δολάρια πριν λίγες ημέρες. 5-20

Δηλαδή η Νίκη Κεραμέως έχει φιλική σχέση με το Ίδρυμα Νιάρχος το οποίο έχει στενή σχέση με την Cisco Hellas (που έχει αναλάβει να εγκαταστήσει τις κάμερες στα σχολεία) και με το Ίδρυμα Rockefeller.

Η οικογένεια Rockefeller είναι από τα βασικά Ιδρυτικά μέλη της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ από την οποία πέρασε η Νίκη Κεραμέως. Ταυτόχρονα η Νίκης Κεραμέως είναι Ιδρυτικό μέλος από το 2012 της ΜΚΟ «Δεσμός» στην οποία δωρητές είναι η Coca Cola και η Deutsche Bank. Η ΜΚΟ «Δεσμός» χρηματοδοτήθηκε με 12.000.000 ΕΥΡΩ από την Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν. Ας δούμε τώρα την Υπουργική απόφαση Νο 57233/Υ1 ΦΕΚ Β’ 1859/15-5-20 που αφορά την τοποθέτηση των καμερών στα σχολεία.

Άρθρο 5: Στο πλαίσιο λειτουργίας της ως άνω πλατφόρμας που διατίθεται προς χρήση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ισχύουν τα κάτωθι:

α) ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ των εκπαιδευτικών, συγκεκριμένα το Ονοματεπώνυμο και η Διεύθυνση της Ηλεκτρονικής αλληλογραφίας αυτών δύνανται να κοινοποιούνται στο συνεργαζόμενο με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ΠΑΡΟΧΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (Δηλαδή στην Cisco Hellas A.Ε.) αποκλειστικά και μόνο προκειμένου να καταστεί τεχνικά δυνατή η σύγχρονη εξ’ αποστάσεως διδασκαλία μέσω της σχετικής πλατφόρμας και αποκλειστικά για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού COVID 19. Εν συνεχεία διαγράφονται από τους εν λόγω παρόχους.

β) ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, συγκεκριμένα η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας αυτών αποτελούν αντικείμενο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ από την σχολική μονάδα λόγω της ιδιότητάς τους ως μαθητών/τριών ή και γονέων ή κηδεμόνων και την σχέση τους αντίστοιχα με το Ελληνικό Δημόσιο ή με τον Ιδιωτικό Φορέας με τον οποίο έχει χορηγηθεί η άδεια λειτουργίας της ιδιωτικής σχολικής μονάδας είναι δε αναγκαία για την εκπλήρωση των σκοπών και υποχρεώσεων του Ελληνικού Δημοσίου ή του προαναφερθέντος ιδιωτικού φορέα κατά τις κείμενες διατάξεις για την διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της εκπαιδευτικής δραστηριότητας (Δηλαδή η απρόσκοπτη διασφάλιση της εκπαιδευτικής δραστηριότητας εξαρτάται από την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των μαθητών/τριών και των γονέων τους ή κηδεμόνων τους;) κατά την περίοδο εφαρμογής των εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού. Επί πλέον οι μαθητές/τριες κατά την συμμετοχή τους στην εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ σε συνεργαζόμενο με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ή με τον προαναφερθέντο Ιδιωτικό Φορέα Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Πάροχο Υπηρεσιών Πληροφορικής και Διαδικτυακού Χώρου κατ’ επιλογήν τους όνομα και όνομα χρήστη αποκλειστικά προκειμένου να καταστεί τεχνικά δυνατή ή σύγχρονη εξ’ αποστάσεως διδασκαλία μέσω της σχετικής πλατφόρμας και σύνδεσης με αυτήν μέσω λογισμικού πλοήγησης (browser) και αποκλειστικά για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού COVID 19. Και εν συνεχεία αυτά θα διαγραφούν από τους εν λόγω παρόχους.

Την έγκριση για την τοποθέτηση ηλεκτρονικών καμερών στις αίθουσες των σχολείων δεν την δίνει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Αυτό μόνο υπογράφει την σύμβαση. Την έγκριση την δίνει η Ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων (ΑΠΔΙΤΧ).

Η ΑΠΔΙΤΧ ιδρύθηκε με τον Νόμο 2472/1997 και είναι ανεξάρτητη αρχή με Διοικητική και Οικονομική ανεξαρτησία. Δεν αποτελεί κρατικό ή δημόσιο φορέα, αλλά είναι κομμάτι του παρακράτους των ανεξάρτητων αρχών.

Η εγκατάσταση καμερών στα σχολεία θα πρέπει να γίνει με την έγγραφη άδεια των καθηγητών/τριών, μαθητών/τριών και γονέων ή κηδεμόνων. Στην ουσία βάζουν τους καθηγητές στην θέση του αστυνομικού στης αίθουσες διδασκαλίας αφού θα παρακολουθούνται για ότι λένε και ότι κάνουν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και δεν θα μπορούν να ξεφύγουν τα όρια που τους επιβάλλονται.

Οι μαθητές αποκτούν συνείδηση ότι θα παρακολουθούνται συνεχώς. Έτσι θα αποδεχθούν την παρακολούθηση και εκτός σχολείου. Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών θα σταματήσει να υπάρχει, αφού η κάμερα θα «ακούει» τι γίνεται μέσα στην αίθουσα. Η κριτική σκέψη και η ελευθερία στην έκφραση καταργείται αφού τα πάντα θα παρακολουθούνται. Οι μαθητές θα γίνουν «υπάκουοι» πολίτες του κόσμου που έρχεται ο καθηγητής δεν θα μπορεί να λειτουργεί ελεύθερα αφού θα παρακολουθείται η έκφρασή του, η ομιλία του, η σκέψη του και οι κινήσεις του. Το σχολείο θα γίνει γκέτο ελεγχόμενο αν γίνει αυτό το πρώτο βήμα. Οι «ενοχλητικές ιδέες» θα αποκλείονται όπως έχει εξαγγείλει και η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ.

Η λογοκρισία που θέλει να επιβάλλει η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ θα αρχίσει από τα σχολεία αφού θα παρακολουθείται ότι λέγεται μέσα στην αίθουσα κανείς δεν θα μπορεί να ξεφύγει από την καθοδήγηση του συστήματος. Ποιος θα ελέγχει τον πάροχο, το Ίδρυμα Νιάρχος, το Ίδρυμα Rockefeller; Η λέσχη Μπίλντεμπεργκ, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων; Η Ανεξάρτητη Αρχή, η οποία λειτουργεί ανεξέλεγκτα και πάνω από τις κρατικές δομές; Ποιος θα ελέγχει αν η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων δεν θα διαβιβάζεται στην Μητρική Πολυεθνική Εταιρεία Cisco ing στην Καλιφόρνια και πως θα ελέγχεται αυτό; Οι ατομικές ελευθερίες καταργούνται σιγά – σιγά όπως και η ελευθερία στην διάδοση των ιδεών. Δεν θα υπάρχει ατομική ζωή τα παιδιά θα εκπαιδεύονται να δεχθούν την παρακολούθηση σε όλες τις εκφράσεις της ζωής τους, ξεκινώντας από το σχολείο.

Και έτσι η Νίκη Κεραμέως θα μπορεί να πάει υπερήφανη στην επόμενη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και να ανακοινώσει ότι τα σχέδια ελέγχου στο μυαλό και την συνείδηση των μαθητών (δηλαδή τα mind controls) στην Ελλάδα υλοποιούνται.

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ