Ίδια γραμμή αίματος σε Ρότσιλντ, Χίτλερ, Μέρκελ, Ομπάμα.

η παρακάτω ιστορία είναι με κάθε επιφύλαξη
Ίδια γραμμή αίματος σε Ρότσιλντ, Χίτλερ, Μέρκελ, Ομπάμα.
Μπάρι Ομπάμα Χίτλερ
Ο Μπάρι είναι ο εγγονός του Χίτλερ, οι θείες του είναι η Άνγκελα Μέρκελ, η Τερέζα Μέη, η Ντάλια Γκρίμποσακαϊτ.
Οι Αμερικανοί δεν κέρδισαν τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχασαν από τους Ναζί. Οι Ναζί αποσύρθηκαν για αναδιοργάνωση και διείσδυση σε όλο τον κόσμο. Ο Χίτλερ ΔΕΝ πέθανε σε αποθήκη το 1944. Αυτός ήταν ο μπάτλερ του που ήταν επίσης το σώμα του κλώνος. Έφυγε στην Αργεντινή μαζί με άλλους SS, όπου έζησε μέχρι το 1957 οπότε πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η Εύα Μπράουν πήγε μαζί του μαζί με την κόρη τους Ανν που γεννήθηκε το 1942. Στην Αργεντινή η Εύα και ο Αδόλφος απέκτησαν 3 ακόμη κόρες που μεταφέρθηκαν στη Γερμανία για να μεγαλώσουν στη «πατρίδα». Τα ονόματά τους είναι: Angela, Theresa και Dalia.








Άλλοι Nαζι έφυγαν στην Ανταρκτική όπου δημιούργησαν μια βάση κάτω από τον πάγο. Είχαν πλοία που θα μπορούσαν να πετάξουν από πόλο σε πόλο σε λιγότερο από 30 λεπτά.
Πολλοί από τους επιστήμονες των Ναζί μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ, με ψεύτικα ονόματα και προσλήφθηκαν από την κυβέρνηση για να φέρουν την τεχνολογία τους στις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ πίστευαν ότι ήταν καλύτερο να τα είχαν αυτοί παρά οι Ρώσοι. Αυτό ονομάστηκε Operation Paperclip.
Αφού ο Χίτλερ πέθανε στην Αργεντινή το 1957, η Eva Braun άλλαξε το όνομά της σε Madelyn Lee Payne ,πήρε την κόρη τους Ann και μετακόμισε στις ΗΠΑ. Παντρεύτηκε τον Stanley Dunham και το όνομά της έγινε Madelyn Dunham. Η Ann έγινε Stanley Ann Dunham. Η Άννα ήταν 19 ετών όταν έμεινε έγκυος από έναν Κενυάτη υπήκοο, τον Μπαράκ Ομπάμα. Μετακόμισε στην Κένυα και γέννησε τον γιο της, Μπάρι. Με τον καιρό συνειδητοποίησε ότι ο άντρας που «παντρεύτηκε» ήταν ήδη παντρεμένος με παιδιά και επέστρεψε με τον γιο της στην Αμερική. Λίγο μετά την επιστροφή της στην Αμερική παντρεύτηκε τον Lolo Soetoro και απέκτησε ένα δεύτερο παιδί, μια κόρη, τη Maya.
Επίσης ο Χίτλερ ήταν Ρότσιλντ. Η μητέρα του ήταν η Klara Polzi, η οποία εργαζόταν ως υπηρέτρια στο αυστριακό σπίτι του Salomon Meyer Rothschild, όπου έμεινε έγκυος από αυτόν. Επέστρεψε στη Γερμανία για να γεννήσει τον Adolph και αργότερα παντρεύτηκε τον Alois Schicklgruber, ο οποίος αργότερα άλλαξε το όνομά του σε Χίτλερ. Οι γραμμές αίματος είναι ΠΟΛΥ πολύ σημαντικές για τους Illuminati και εκτρέφουν τα παιδιά τους ή έχουν παράνομα παιδιά για να διαδώσουν τις γραμμές αίματος τους πολύ μακριά.
Επομένως Barry Soetoro = Barack Obama II = Εγγονός του Χίτλερ = Rothschild από αίμα. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί η θεία του Άγγελα Μέρκελ, καγκελάριος της Γερμανίας τον φίλησε και τον κοίταξε τόσο στοργικά σε μια επίσκεψη του εκεί. Οι άλλες δύο θείες του είναι η Theresa May, πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και η Dalia Grybauskaite, η Πρόεδρος της Λιθουανίας.
Το σχέδιο του Χίτλερ για ένα 3ο Ράιχ έχει μετατραπεί στο 4ο Ράιχ του σήμερα και οι απόγονοί του έχουν τοποθετηθεί σε υψηλού επιπέδου θέσεις σε στρατηγικές χώρες για να προωθήσουν το σχέδιο των Illuminati για μια νέα παγκόσμια τάξη NWO
Ο Ομπάμα ήταν παράνομος πρόεδρος σε τόσα πολλά επίπεδα. Δεν έχω αγγίξει καν την ομοφυλοφιλία ή την παιδοφιλία του. Αυτή είναι μια άλλη ανάρτηση. ΑΥΤΟ είναι απλώς ένα κομμάτι του Obamagate.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΜΑΧΗ ....... ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ .....

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ